English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > abime.net - Hosted Projects > project.aGTW

 
 
Thread Tools
Old 20 November 2007, 12:12   #21
frikilokooo
Registered User
frikilokooo's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Mallorca,Spain.
Age: 38
Posts: 1,119
this is terrible!, after much work doing the game this one is not published!

Did you receive money to have made the game?
frikilokooo is offline  
Old 20 November 2007, 12:29   #22
cornishflipper
Registered User
cornishflipper's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Birmingham
Posts: 16
I'm afraid not
cornishflipper is offline  
Old 20 November 2007, 13:01   #23
StrategyGamer
Total Chaos AGA is fun!
 
Join Date: Jun 2005
Location: USA
Posts: 873
You were going to have 20 sprites per line @ 64 pixels each!!! Cowafreakinbunga! I would loved to have seen that!
StrategyGamer is offline  
Old 20 November 2007, 14:50   #24
kriz
Junior Member
kriz's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: No(R)Way
Age: 36
Posts: 2,431
The game is lost, or ?
kriz is offline  
Old 20 November 2007, 16:09   #25
cornishflipper
Registered User
cornishflipper's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Birmingham
Posts: 16
Quote:
Originally Posted by StrategyGamer View Post
You were going to have 20 sprites per line @ 64 pixels each!!! Cowafreakinbunga! I would loved to have seen that!
I was using the hardware sprites 20 per line for extra layers of parallax. The blitter was used to render all the enemies, ships. It was quite powerful on a dual layer parallax. I would have of had a good 3 or 4 out of the 8 spare to have used for extras, possibly bosses.
cornishflipper is offline  
Old 20 November 2007, 16:10   #26
cornishflipper
Registered User
cornishflipper's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Birmingham
Posts: 16
Quote:
Originally Posted by kriz View Post
The game is lost, or ?
The game is not lost. I have the game on discs, I just need to do some magic with them and get it released for everyone to see.
cornishflipper is offline  
Old 20 November 2007, 17:20   #27
kriz
Junior Member
kriz's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: No(R)Way
Age: 36
Posts: 2,431
Very cool!! Here you can get all the help you will need
kriz is offline  
Old 20 November 2007, 17:36   #28
cornishflipper
Registered User
cornishflipper's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Birmingham
Posts: 16
Whats the best plan? Do i get hold of an A500 and take images of the discs etc? I was a bit noobish and put them on HD floppies. I remember the 500 prefered them over a 600.
cornishflipper is offline  
Old 20 November 2007, 20:49   #29
Galaxy
Registered User
Galaxy's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Canberra, Australia
Age: 40
Posts: 1,417
I'm sure that there is someone on this board that lives close by and will be more than willing to help you do the conversion.
Galaxy is offline  
Old 21 November 2007, 01:35   #30
plasmatron
Zone Friend
plasmatron's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Germany
Age: 42
Posts: 948
Was this your one and only AMIGA game ever made ?
Do you remember wich companies you asked to publish your game ?

Are you still in the games industry today ?
plasmatron is offline  
Old 21 November 2007, 07:31   #31
cornishflipper
Registered User
cornishflipper's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Birmingham
Posts: 16
Quote:
Originally Posted by plasmatron View Post
Was this your one and only AMIGA game ever made ?
Do you remember wich companies you asked to publish your game ?

Are you still in the games industry today ?
It was my one and only amiga game i made. I asked peopled like Team17, Mindscape, etc. I'm in the games industry now, been in it for 7 years. I've helped make a couple of games like Malice (Xbox), Call of Cthulhu (Xbox/PC), Championship Manager 5, 2006, and 2007 (360).
cornishflipper is offline  
Old 21 November 2007, 12:14   #32
StrategyGamer
Total Chaos AGA is fun!
 
Join Date: Jun 2005
Location: USA
Posts: 873
I prefer the oldskool 2D gamestyle of yesteryear.
StrategyGamer is offline  
Old 21 November 2007, 12:31   #33
StrategyGamer
Total Chaos AGA is fun!
 
Join Date: Jun 2005
Location: USA
Posts: 873
Is the game coded in pure ASM?
Or C & ASM?
Or Blitz Basic?
StrategyGamer is offline  
Old 21 November 2007, 13:22   #34
Graham Humphrey
Moderator
Graham Humphrey's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Norwich, Norfolk, UK
Age: 31
Posts: 11,044
Quote:
Originally Posted by cornishflipper View Post
Whats the best plan? Do i get hold of an A500 and take images of the discs etc? I was a bit noobish and put them on HD floppies. I remember the 500 prefered them over a 600.
Some disk drives are a bit fussy with HD disks. If you put a bit of sellotape over the hole then it should be fine regardless of what Amiga you use.
Graham Humphrey is offline  
Old 21 November 2007, 18:08   #35
cornishflipper
Registered User
cornishflipper's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Birmingham
Posts: 16
Quote:
Originally Posted by StrategyGamer View Post
Is the game coded in pure ASM?
Or C & ASM?
Or Blitz Basic?
100% Pure ASM
cornishflipper is offline  
Old 21 November 2007, 18:12   #36
StrategyGamer
Total Chaos AGA is fun!
 
Join Date: Jun 2005
Location: USA
Posts: 873
Quote:
Originally Posted by cornishflipper View Post
100% Pure ASM
A member of Masochists Anonymous are you?

Which assembler did you use?
StrategyGamer is offline  
Old 21 November 2007, 18:14   #37
cornishflipper
Registered User
cornishflipper's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Birmingham
Posts: 16
Quote:
Originally Posted by StrategyGamer View Post
A member of Masochists Anonymous are you?

Which assembler did you use?
maybe lol

Devpac 2 i think it was called.
cornishflipper is offline  
Old 22 November 2007, 21:39   #38
StrategyGamer
Total Chaos AGA is fun!
 
Join Date: Jun 2005
Location: USA
Posts: 873
Does your AGA version have at least 1 playable level?
StrategyGamer is offline  
Old 02 December 2007, 23:49   #39
cornishflipper
Registered User
cornishflipper's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Birmingham
Posts: 16
Unfortunately, i didnt get that far. I was just looking into what was possible.
cornishflipper is offline  
Old 02 December 2007, 23:54   #40
BippyM
Registered User

BippyM's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nottingham, UK
Age: 43
Posts: 8,642
My Dad lives in Birmingham and I live in Derby...

I assume the disks are not protected, I'll image them and return them to you if you like!
BippyM is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Standard Palette Brakus Coders. General 3 04 May 2009 07:08
Photos of standard mouse bLAZER request.Other 101 02 February 2008 22:52
Standard output window Rixa support.Apps 5 17 January 2008 23:36
How do I replace the standard WB requesters? Bloodwych support.Apps 13 02 September 2002 21:48
How much ram in standard 1200? etheridge support.Hardware 5 29 May 2002 10:45

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.10487 seconds with 13 queries