English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > New to Emulation or Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 04 February 2020, 02:33   #1
gbasource
Registered User
 
Join Date: Jan 2020
Location: West Midlands
Posts: 34
Where do I get System.lha for Classic WB?

Im planning on doing what the original poster did in a thread on here and installing custom wb using my compact flash card in my pcmcia slot CF0: but he mentions that I need a file called System.lha on the root of the cf card. How do I get or create the required System.lha file? Could someone point me in the right direction or upload it? The thread im referring to is: http://eab.abime.net/showthread.php?t=66876
gbasource is offline  
Old 04 February 2020, 02:41   #2
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 40
Posts: 6,440
Send a message via MSN to fitzsteve
You need to make it with WinUAE or another emulator. It's easier just to make the whole install in the PC with your drive or CF connected and copy all the data over. We can't share the finished system.zip due to copyrighted files on the workbench images
fitzsteve is offline  
Old 04 February 2020, 02:49   #3
gbasource
Registered User
 
Join Date: Jan 2020
Location: West Midlands
Posts: 34
That creates system.zip though and not the system.lha that im after.
gbasource is offline  
Old 04 February 2020, 10:10   #4
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 40
Posts: 6,440
Send a message via MSN to fitzsteve
Quote:
Originally Posted by gbasource View Post
That creates system.zip though and not the system.lha that im after.
Just use lha instead of zip you have both options in directory opus
fitzsteve is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A600 - Classic WB Help with System.Zip portarinos project.ClassicWB 19 17 January 2011 00:28
Clearing out classic system Stokey MarketPlace 6 09 January 2010 23:34
Classic WB OS 3.9... System.Zip asm1 project.ClassicWB 17 09 April 2009 22:13
Classic OS System.zip file problems FOL project.ClassicWB 2 21 July 2007 18:48
Classic WB Hangs After Creating System.HDF---Help! AmigaMac project.ClassicWB 4 24 June 2005 20:46

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08304 seconds with 14 queries