English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > New to Emulation or Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 22 January 2020, 18:47   #1
davethemackem
Registered User

 
Join Date: Oct 2019
Location: UK
Posts: 9
Internet connection wizard stalls at 54%

Hello all
I am trying to run the Internet connection wizard on a new install of amiga os4.1 on winuae.
It has stalled at 54% and I cannot kill it, delete it or anything really. The rest of the system seems to work ok. How do you kill a running task in 4.1?
If I restart the system its fine but go into Internet>I cannot do anything as it just opens the internet connection wizard stalled at 54% where it left it. Doesn't seem to want to die no matter what I do.
How do I kill it, delete the stalled (failed) connection so I can try again?

Thanks again.
davethemackem is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wireless vs Wired internet connection Sim085 support.Hardware 5 07 May 2019 08:31
Serial Connection Internet teh support.Hardware 12 02 December 2005 22:04
Internet connection problems amiga support.WinUAE 5 02 December 2005 16:31
Internet connection coleco support.WinUAE 5 04 September 2002 07:21
2 computers on 1 Internet Connection Jherek Carnelia support.Hardware 8 04 March 2002 05:45

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05286 seconds with 14 queries