English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.FS-UAE

 
 
Thread Tools
Old 29 December 2019, 23:14   #1
Disney Rob
Registered User

 
Join Date: Dec 2019
Location: Sharon Pa
Posts: 17
FS-UAE Quit Working

Had this thong working real good before
Using mGalaxy as Frontend
Well there was an upgrade to mGalaxy, and now I can not get fs-uae to work
Before when using mGalaxy. the frontend automatically loaded the game.
Now not only games not load from mGalaxy. Every time I try to load a game from FS-UAE even with out using mGalaxy all I get is The AMIGA 32 loading screen animation.
Can someone help.
Disney Rob is offline  
Old 30 December 2019, 22:05   #2
FrodeSolheim
FS-UAE Developer

FrodeSolheim's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Førde, Norway
Age: 39
Posts: 3,694
Too little information, no logs or anything. And I don't know anything about mGalaxy; How does it run FS-UAE? If an upgrade of mGalaxy caused the problem, maybe the problem is with mGalaxy?
FrodeSolheim is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Function keys quit working Ajax support.WinUAE 4 05 May 2015 02:36
[OSX] RTG not working in FS-UAE Jul support.FS-UAE 13 29 December 2014 21:25
FS UAE on Mac no longer working edd_jedi support.FS-UAE 3 04 January 2014 18:18
AROS Vision with FS-UAE - slow RTG and request for removing quit function OlafSch support.FS-UAE 3 23 November 2013 23:37
UAE under AROS not working properly Stuckemuck support.OtherUAE 1 20 December 2012 21:59

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06174 seconds with 15 queries