English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 21 October 2019, 04:30   #1
tygre
Returning fan!

tygre's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Montréal, QC, Canada
Posts: 651
IBrowse v2.5 and AmiSSL v4.3 Missing Certificates?

Hi all!

It has been a long time but now that Winter is coming, I can sit in front of my Amiga once again

It is great to have now IBrowse v2.5 and AmiSSL v4.3

I notice though a lot of "missing" certificates when accessing HTTPS sites. For example, going to wikipedia.com, SnoopDOS reports missing "b85452c4.0" and others... Is that expected? Why are these certificates missing?

Take well care!
Tygre
tygre is offline  
Old 01 November 2019, 11:42   #2
Weaselrama
Registered User

 
Join Date: Oct 2019
Location: Neunkirchen aP, DE
Posts: 38
I get precisely the same error in SnoopDOS regarding that single, "failed" certificate. On the good side, it was SnoopDOS which informed me I was missing XHelvetica, needed by iBrowse 2.5.1. which I recently purchased (worth it and it supports our coders) Great proggie, that SnoopDOS, along with Scout.

AmiSSL 4.3 needs an update...
Weaselrama is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AmiSSL Released AMIGASYSTEM News 74 17 October 2019 08:01
AmiSSL 4 Robbie support.Apps 53 08 December 2018 01:25
AmiSSL 4.0 Sir_Lucas News 6 09 February 2017 13:45
new AmiSSL hal9000 support.Apps 1 14 August 2016 19:23
AmiSSL v2 and AWEB with OS3.9?? BarrySWE support.Apps 7 12 November 2005 03:04

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 12:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05881 seconds with 13 queries