English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware > Hardware pics

 
 
Thread Tools
Old 26 February 2019, 13:54   #21
LittleAnimal255
Registered User

 
Join Date: Jan 2019
Location: Worcester/UK
Posts: 38
Sorry for delay, didn't have any games Rainbow islands is a 320x240ish game, I believe? This is through the same box as before, on same monitor. I don't see much evidence of the scanlines even right up close to the screen, it is fairly blurred though, so the games don't look overly blocky considering. There is very little waving or "moire" in lowres at all. If you want me to try any games in particular let me know, as long as I can find the ADFs.

Quote:
Originally Posted by Supamax View Post
How does it treat 240p/256p inputs?
Is the screen image occupying half space vertically, or (I'm not hoping it though ) is it showed fullsize vertically and with scanlines?
Would you like to show us a running game screenshot? What you want, something interesting (in lores).
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_20190226_113649.jpg
Views:	133
Size:	386.5 KB
ID:	62215   Click image for larger version

Name:	IMG_20190226_113803.jpg
Views:	135
Size:	367.1 KB
ID:	62216  
LittleAnimal255 is offline  
Old 26 February 2019, 14:05   #22
LittleAnimal255
Registered User

 
Join Date: Jan 2019
Location: Worcester/UK
Posts: 38
Amiga's down by my feet by the way, it looks like I'm running it in WinUAE in that screenshot Currently going through that "trying out different CF cards" stage convinced I could get any working in the PCMCIA slot, how wrong I was...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_20190226_115934.jpg
Views:	129
Size:	730.4 KB
ID:	62217  
LittleAnimal255 is offline  
Old 26 February 2019, 17:30   #23
Supamax
Da Digger :)

Supamax's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Monza, Italy
Posts: 2,561
Quote:
Originally Posted by LittleAnimal255 View Post
Sorry for delay, didn't have any games Rainbow islands is a 320x240ish game, I believe? This is through the same box as before, on same monitor. I don't see much evidence of the scanlines even right up close to the screen, it is fairly blurred though, so the games don't look overly blocky considering. There is very little waving or "moire" in lowres at all. If you want me to try any games in particular let me know, as long as I can find the ADFs.
It doesn't look bad, considering it's video composite.
I was hoping to see the scanlines but.. well, it's good enough .
At least it's not shrinked vertically.
Are you able to select (on the TV) a 4:3 aspect ratio (so to correctly stretch the image horizontally)?
Supamax is offline  
Old 27 February 2019, 02:06   #24
LittleAnimal255
Registered User

 
Join Date: Jan 2019
Location: Worcester/UK
Posts: 38
Quote:
Originally Posted by Supamax View Post
It doesn't look bad, considering it's video composite.
I was hoping to see the scanlines but.. well, it's good enough .
At least it's not shrinked vertically.
Are you able to select (on the TV) a 4:3 aspect ratio (so to correctly stretch the image horizontally)?
Actually on this monitor I don't appear to have those options at all, I've got an overscan button which tries to alter it automatically but it makes very little difference! It's got a one-button input selector though which is good, because I've got the VGA input connected to the RGB out on the Amiga, and the composite connected to the HDMI, so now I can flick between a decent quality Multiscan monitor resolution for Workbench at 640x480 and games quite effortlessly.
LittleAnimal255 is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Amiga RGB to S-Video + composite adaptor narmi Hardware pics 431 11 September 2017 20:23
Built my own: Amiga RGB to S-Video + composite adaptor small issue though... waltermixxx Hardware pics 37 03 July 2013 05:03
RGB to S-Video / Composite Adaptor Charlie Hardware mods 3 30 January 2011 15:13
Review of No-name S-Video/composite NTSC to HDMI@720p Video scaler unit aperez support.Hardware 6 03 January 2011 20:39
Indivision AGA or HDMI adaptor? vimfuego support.Hardware 2 19 September 2009 16:58

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06153 seconds with 14 queries