English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 14 February 2019, 16:08   #21
Valken
Registered User
 
Join Date: Feb 2009
Location: Amiga
Posts: 180
turrican3 - can you post your WinUAE config file? Maybe its setup wrong?

Maybe we can all test.

I am using onboard sound with SB MB3 X-Fi (software X-Fi). I would kill to find a PCIE X-Fi card for a reasonable price.
Valken is offline  
Old 20 February 2019, 16:31   #22
turrican3
Moon 1969 = amiga 1985

turrican3's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: belgium
Age: 43
Posts: 3,620
Hi guys,
hi valken,
I think i found the problem...
It happens when i set stereo separation to 100 %.
No me crash with xenon with 90 % set since more than 10 minutes !
Thanks for all of you who tried to help.
Someting cool with sbz is that i can switch the sound buffer to the minimum and it's perfect no stuttering.
turrican3 is offline  
Old 14 November 2019, 15:38   #23
turrican3
Moon 1969 = amiga 1985

turrican3's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: belgium
Age: 43
Posts: 3,620
hello guys,
do you have a good advice on speakers ??
Which speakers do you use toni ??
Which speakers speakers are you happy with guys ??
I bought soundblaster zx, the sound is already better with it,
but i feel that i need a speaker which meet the quality of the soundblaster z.
a 5.1 speaker, but the price is the problem, finding a good speaker for more than 600 euro seems easy but under 300 euro seems more difficult.
What's your advice for a speaker 5.1 system under 300 euro ??
Or which one do you have that you are really happy with even if the price is upper.
Tahnk you for your helps.
turrican3 is offline  
Old 14 November 2019, 15:48   #24
chip
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Location: Italy
Age: 45
Posts: 1,418
For what i know "Bose" is a good choice


I think with 100 euros you can buy a "normal" 2.0 system


Or do you really need a 5.1 ?
chip is offline  
Old 14 November 2019, 15:55   #25
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 43
Posts: 15,766
I just plug my laptop into my TV via HDMI and for sound, into my Onkyo audio system

Decent brand, quality sound and not too expensive.
DamienD is offline  
Old 14 November 2019, 17:49   #26
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 44
Posts: 23,362
I have old home theater speakers (originally from my very old HT setup) + old 5.1 amp (10 years or so, newer old one didn't have analog 5.1 inputs), sound card is SB AE-5. (HT room has 7.2.4 Dolby Atmos setup + high end projector which obviously has higher priority than PC sound.. one of the subwoofers is also connected to PC sub out)

Yes, I know, not very useful answer for most users, I guess.
Toni Wilen is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WANTED: PCI Sound Card VORTEX2 SuperQuard / SQ2500 or Turtlebeach SantaCruz pci card keropi MarketPlace 12 15 March 2017 03:48
Best Zorro II sound card? 8bitbubsy support.Hardware 7 30 May 2011 01:53
WinUAE 2.0.1.0 crash when adjusting sound card volume Photon support.WinUAE 12 31 December 2009 03:49
Toccata Sound Card jimbo100 support.Hardware 3 16 August 2007 14:38
Delfina Sound Card ant512 support.Hardware 8 19 September 2004 18:10

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06630 seconds with 16 queries