English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.FS-UAE

 
 
Thread Tools
Old 10 December 2015, 15:07   #1
Fry Kickstart
 
Posts: n/a
FS-UAE Mouse not work

In the past my new Mouse Logitech g402 wont work in the Emulator but my older one Logitech MX510 works.
And now both dont work. And i have no idea why. This is so annoying and frustrating.

OS: Win 7, 64-bit
FS-UAE 2.6.2

Edit:
It looks like i fixed the problem by myself by deleting the config file from a game and create a new one.

Last edited by Fry Kickstart; 10 December 2015 at 16:43.
 
AdSense AdSense  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can a Commodore mouse work as an Amiga mouse? Akira support.Hardware 6 11 August 2012 19:01
Making an A1200 mouse work on an A500 mattyjim support.Hardware 7 25 February 2006 18:41
PS2 mouse does not work on Mroocheck Effy support.Hardware 3 02 July 2005 03:07
Mouse doesn't work MainVoid support.WinFellow 10 22 April 2005 20:26
WinUAE 0.8.24 and more - mouse not work Unregistered support.WinUAE 8 29 July 2004 04:51

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.13164 seconds with 14 queries