English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Misc > MarketPlace

 
 
Thread Tools
Old 28 May 2009, 22:41   #1
SilverSurfer
 
Posts: n/a
Wanted: A500/A1200/A2000

Hi Everyone,

I'm on the lookout for one of the more 'common' Amigas (500/1200/2000).

The Amiga can be stock standard or close to it, I'm not looking for a power house, just something to play with every now and then. That said, I don't want to pay a lot either...(i.e. ridiculous eBay prices!)

I am located in Sutton Coldfield, West Midlands. Please let me know what you have.

Cheers,

Michael.
 
Old 30 May 2009, 14:49   #2
scrappysphinx
Registered User

scrappysphinx's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Nottingham
Age: 35
Posts: 466
Hi Michael, i may have an A2000 if your interested.
It has two floppy drives, cdrom and 2Gb hdd.
I can send some photos if your interested.

Thanks

Mike
scrappysphinx is offline  
Old 30 May 2009, 14:57   #3
meega
Secret Lemonade Drinker
meega's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Oooh what a feeling yeaaah dancing on the ceiling
Posts: 313
I've got an old old A500 that hasn't been used for many years... It has the A501 mem expansion, and I can include an external floppy drive (along with mouse, original psu, and modulator) if you wanted something less "meaty".

Nice looking home page, btw.
meega is offline  
Old 30 May 2009, 16:08   #4
SilverSurfer
 
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by scrappysphinx View Post
Hi Michael, i may have an A2000 if your interested.
It has two floppy drives, cdrom and 2Gb hdd.
I can send some photos if your interested.

Thanks

Mike
Hello Mike,

Thanks for the reply...yes I am interested. If you could organize some pictures that would be great. Please let me know via PM what sort of price you are looking for.

Cheers,

Michael.
 
Old 30 May 2009, 16:12   #5
SilverSurfer
 
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by meega View Post
I've got an old old A500 that hasn't been used for many years... It has the A501 mem expansion, and I can include an external floppy drive (along with mouse, original psu, and modulator) if you wanted something less "meaty".

Nice looking home page, btw.
Hi Meega,

Yes, I am interested. I had to sell my lovely A2000 (68040, RTG, OS3.9, etc.) before moving here - that said, I don't want to spend that sort of money on a setup for now, just something to get started with again.

If you have some pictures please PM them to me and let me know what price you would like for your A500.

Thanks for the comment on my website.

Cheers,

Michael.
 
Old 30 May 2009, 18:34   #6
meega
Secret Lemonade Drinker
meega's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Oooh what a feeling yeaaah dancing on the ceiling
Posts: 313
You have an illustrated PM waiting for your consideration.
meega is offline  
Old 31 May 2009, 17:03   #7
scrappysphinx
Registered User

scrappysphinx's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Nottingham
Age: 35
Posts: 466
Hey Michael, sorry for the delay, had to dig it out and take some photos.
Photo's are located here.
It is an A2000 (obviously lol) with 3.1 roms, did have a 2gb HDD but thats died so has been replaced with a 4Gb HDD on a GVP SCSI board with 2mb ram, also has a 4mb ram board making 6mb Fast ram. Will come with a keyboard however this was given to me seperately because i didn't have one and is very dirty and the number 1 doesnt press but the 1 on the keypad to the right works fine. Will also be supplied with a scart but that is video only (no audio cables on the scart). Also a black mouse. The machine was perfect until i moved house when it got a scratch to the side and two small scratches to the top (both shown in pics).
Also as your in the midlands (I'm in Nottingham) if you don't mind travelling to collect i can also give you a CM8833-II monitor with it. I would offer to meet half way but unfortunately i don't drive.
I am looking to get back what i paid for it which was £60 plus p&p but i am open on negotiation.

Thanks

Mike
scrappysphinx is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Floppy Drive: A500=A2000? SunChild support.Hardware 6 06 August 2013 16:44
can i put a 2.05 rom from a2000 into a500? DoogUK support.Hardware 9 20 January 2008 02:25
Wanted: A500/A2000 1.3 Kickstart ROM Smiley MarketPlace 4 22 March 2007 17:50
WANTED - A500's/A1000's/A2000's Paul_s MarketPlace 2 28 November 2006 19:19
WANTED: 37.350 rom for A2000/A500/A600 Smiley MarketPlace 7 08 May 2006 02:05

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.10346 seconds with 15 queries