English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 12 October 2017, 22:36   #21
Retro1234
5150

Retro1234's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Sycophantazia
Posts: 3,776
Theres continuous loading on the Title screen might be the problem - possibly a music file.
Retro1234 is offline  
AdSense AdSense  
Old 13 October 2017, 00:00   #22
daxb
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Location: Germany
Posts: 1,751
The game is written in Blitz Basic 2 and the source code is included (ZOMBIES2.ASC.PP). If someone wants to have a look what is going wrong with CD32.
daxb is offline  
Old 13 October 2017, 00:12   #23
ross
Omnia fert aetas

ross's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Crossing the Rubicon
Age: 47
Posts: 551
Zombie Apocalypse 2 CD32 patch

Attached the patched exe.

Thanks to the usual suspect
Attached Files
File Type: zip zombies2_CD32_[f ross].zip (42.3 KB, 11 views)

Last edited by ross; 14 November 2017 at 23:40.
ross is offline  
Old 13 October 2017, 16:51   #24
Amigajay
醉拳
Amigajay's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: UK
Posts: 1,529
Quote:
Originally Posted by Retro1234 View Post
I made an ISO and it seemed to work I assign'ed both Fonts and Libs.
Hi, could you possibly upload your iso to the zone? Seriously dont know why its still not working my end, did have on a comp disc, thought ok try it just on its own the only thing to boot and still gets stuck on the title screen, want to see what files you have if thats ok?
Amigajay is offline  
Old 13 October 2017, 17:01   #25
ross
Omnia fert aetas

ross's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Crossing the Rubicon
Age: 47
Posts: 551
Hi Amigajay, my patched version does not works for you?
ross is offline  
Old 13 October 2017, 17:14   #26
Amigajay
醉拳
Amigajay's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: UK
Posts: 1,529
Quote:
Originally Posted by ross View Post
Hi Amigajay, my patched version does not works for you?
Hi, no its still the same for me, so i really want to test another iso to make sure its not my setup.
Amigajay is offline  
Old 13 October 2017, 17:21   #27
ross
Omnia fert aetas

ross's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Crossing the Rubicon
Age: 47
Posts: 551
Please test "Compilation_patched.zip" from my EAB folder.
It's the PD collection with ZA2 patched inside.

Works for me..

Last edited by ross; 14 November 2017 at 23:39.
ross is offline  
Old 13 October 2017, 17:38   #28
Retro1234
5150

Retro1234's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Sycophantazia
Posts: 3,776
Quote:
Originally Posted by Amigajay View Post
Hi, could you possibly upload your iso to the zone? Seriously dont know why its still not working my end, did have on a comp disc, thought ok try it just on its own the only thing to boot and still gets stuck on the title screen, want to see what files you have if thats ok?
I just put it in the Zone, The II displays really slowly and on an older version of WinUae there was constant drive access - But it starts - Maybe Something to do with the Music/MOD - Maybe if you cant find a working Version remove the MOD playing from the Blitz Source.
Retro1234 is offline  
Old 13 October 2017, 17:59   #29
Amigajay
醉拳
Amigajay's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: UK
Posts: 1,529
Quote:
Originally Posted by Retro1234 View Post
I just put it in the Zone, The II displays really slowly and on an older version of WinUae there was constant drive access - But it starts - Maybe Something to do with the Music/MOD - Maybe if you cant find a working Version remove the MOD playing from the Blitz Source.
Ah this may well be it then, your iso in the zone still does what all my others do, i dont even get the II come up, my winuae is pretty old, i dont like to update incase it mucks something up lol but looks like i will have too now, btw my winuae is like 3 years old.
Amigajay is offline  
Old 13 October 2017, 18:03   #30
Retro1234
5150

Retro1234's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Sycophantazia
Posts: 3,776
Strange Maybe someone could test it on another WinUae set up or even better a real CD32
Retro1234 is offline  
Old 13 October 2017, 18:10   #31
ross
Omnia fert aetas

ross's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Crossing the Rubicon
Age: 47
Posts: 551
Quote:
Originally Posted by Amigajay View Post
btw my winuae is like 3 years old.
Really too much
ross is offline  
Old 13 October 2017, 18:17   #32
Amigajay
醉拳
Amigajay's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: UK
Posts: 1,529
Quote:
Originally Posted by ross View Post
Really too much
Turns out it wasn't my old winuae because your fixed pd collection version works on both my winuae setups, so yes finally the II comes up and it loads! i wonder why it wasn't working for me, oh well, i shall extract it from the iso.

Thanks for your help Ross, Damien and Retro1234 appreciated!

Btw Retro i have no idea why your version didn't work on my setup, at least its working on A disc is the main thing
Amigajay is offline  
Old 13 October 2017, 18:52   #33
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 18,287
Why do you have a 3 years old Winuae mate?
Akira is offline  
Old 13 October 2017, 19:02   #34
Amigajay
醉拳
Amigajay's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: UK
Posts: 1,529
Quote:
Originally Posted by Akira View Post
Why do you have a 3 years old Winuae mate?
I like to keep things that work! I have many a time upgraded other programs only to find something has cocked up somewhere, so I tend not too unless I have no other option!
Amigajay is offline  
Old 13 October 2017, 21:26   #35
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 41
Posts: 9,661
Quote:
Originally Posted by Amigajay View Post
my winuae is pretty old, i dont like to update incase it mucks something up lol but looks like i will have too now, btw my winuae is like 3 years old.
Quote:
Originally Posted by ross View Post
Really too much
Quote:
Originally Posted by Akira View Post
Why do you have a 3 years old Winuae mate?
Quote:
Originally Posted by Amigajay View Post
I like to keep things that work! I have many a time upgraded other programs only to find something has cocked up somewhere, so I tend not too unless I have no other option!
@Amigajay; I can almost 100% guarantee you that you'll not have issues using the latest stable versions of WinUAE

...I've been using WinUAE since 2005 (pre v1.00 days), have updated with every stable release and also testing stuff with betas along the way.

In fact all my 2300+ configs are v1.00 based and work perfectly between versions and obviously the latest
DamienD is offline  
Old 14 October 2017, 12:00   #36
Amigajay
醉拳
Amigajay's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: UK
Posts: 1,529
Quote:
Originally Posted by DamienD View Post
@Amigajay; I can almost 100% guarantee you that you'll not have issues using the latest stable versions of WinUAE

...I've been using WinUAE since 2005 (pre v1.00 days), have updated with every stable release and also testing stuff with betas along the way.

In fact all my 2300+ configs are v1.00 based and work perfectly between versions and obviously the latest
Well I've gone back to my 2014 version lol my new 3.5 win64 version is crashing everytime i open the folder browser to pick an iso now!
Amigajay is offline  
Old 14 October 2017, 13:55   #37
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,940
Quote:
Originally Posted by Amigajay View Post
Well I've gone back to my 2014 version lol my new 3.5 win64 version is crashing everytime i open the folder browser to pick an iso now!
Bad explorer shell extension. Nothing to do with WinUAE. (http://eab.abime.net/showthread.php?t=80216)
Toni Wilen is online now  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Coming soon new game for Android "Zombie Excidium" similar to "Zombie Apocalipse" amiman99 Nostalgia & memories 14 10 April 2017 06:29
X-Men: Ravages Of The Apocalypse utri007 request.Old Rare Games 14 29 October 2016 02:37
Ducks of Apocalypse - one of the Winners of Speedgame 2015 Bugala Amiga scene 4 03 August 2015 23:18
Apocalypse type game TTSAddict Looking for a game name ? 3 07 November 2005 16:16
Zombie Apocalypse I and II TikTok HOL data problems 1 09 March 2004 21:23

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 10:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.33198 seconds with 13 queries