English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Other

 
 
Thread Tools
Old 31 August 2012, 21:20   #1
Retrofan
Ruler of the Universe

Retrofan's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Lanzarote/Spain
Posts: 6,068
ACATune not supported

Hi:

Yes, I've got this problem using Dopus Magellan. I've been looking through all the startup-sequence and the user-startup and I've got the following:

First there was a problem with "Executive" http://eab.abime.net/showthread.php?t=19322 . It was changing from supported to not supported just there, so now you know you can't use it.

Edit: (some time after this post) With the latest ACATune V17 it doesn't happen, but I've got to try it yet.

BUT... The problem was still the same after that. I used ACATune -status to know where it was, and right after that command -now disabled- it still was showing the ACA working, but not at the end of the s-s.

The problem is in just one point: LoaddB. I've tried also LoadWB, but I've run in the s-s an ACATune -status before and another after the command, and it changes from ok, showing the details to Not supported.

Any solution or idea?

Edit: Ejem... so it seems there are different LoaWB's. With the one I was trying it was booting, but changing to another of a CWB I've got running with the ACA now it complains about an iconobject.libray. I will try replacing/adding...
Edit: I don't understand. It is running (LoadWB) in another CWB with an iconobject library. I change both and I get a message that it needs iconobject.library v.39... but doesn't matter, even with that it shows ACA not supported, so it isn't the LoadWB version. There's something with it that makes it crash only here.

Edit: Now I've tried with GoWB, another option in Aminet. Also unsupported ACA.

It has to be just Directory Opus starting. Isn't there anybody using an ACA and Dopus Magellan to tell?

Last edited by Retrofan; 25 September 2012 at 14:37.
Retrofan is offline  
Old 02 September 2012, 22:26   #2
Retrofan
Ruler of the Universe

Retrofan's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Lanzarote/Spain
Posts: 6,068
Yes, there is a problem with LoaddB, but also after that point. I've found a couple of incompatibilities more:

-MU FAST On (I added it today to try shapeshifter).
-Power Icons
-WBControl

Edit: Power icons hasn't to be there, it was my fault. Now deleted.

All of them make the card not being recognized (not supported).

Now I've got something rare. I've got the ACATune -status right (now using LoadWB to try) before the last sentence of the s-s, EndCli, and it shows ACATune ok. I've made a new empty drawer of WBStartup, but after booting it shows ACA not supported.

I wonder if nobody uses Dopus Magellan and an ACA using ACATune. I've sent today a mail to IC to ask if they want to try this system.

Last edited by Retrofan; 25 September 2012 at 12:55.
Retrofan is offline  
Old 02 September 2012, 23:07   #3
1time
Amiga Lover

1time's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Stockholm / Sweden
Age: 41
Posts: 611
Im using Dopus 5.11.. Dont know if that is to any soft of help?
1time is offline  
Old 03 September 2012, 02:24   #4
Retrofan
Ruler of the Universe

Retrofan's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Lanzarote/Spain
Posts: 6,068
Thanks. And you got it right with Acatune -status?
What ACA do you have?
What version of Acatune do you use and what commands do you have exactly in the startup sequence for that?
Retrofan is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ACATune help paulo_becas support.Apps 13 12 May 2016 01:54
ACA 1231/42 ACATune command lines Lakanman support.Hardware 4 22 August 2012 21:17
Custom Kickstarts to use with Maprom Function ACAtune. Claw22000 support.Hardware 12 05 May 2011 16:25
Where to download AcaTune ? coze support.Apps 3 26 February 2011 00:20
games that need to be supported dlfrsilver Games images which need to be WHDified 0 08 January 2006 02:25

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06444 seconds with 13 queries