English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 19 October 2011, 21:15   #1
Arnie
R.I.P Smudge 18-08-16

Arnie's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Leicester/UK
Age: 61
Posts: 3,896
A600 Ks1.2

I have just tried booting an A600 with KS1.2 but all I get is a yellow screen. Is the kickstart broken or wont it work in an A600?
Arnie is offline  
Old 19 October 2011, 21:37   #2
Jope
-
Jope's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Helsinki / Finland
Age: 39
Posts: 7,397
The stock 1.2 ROM won't work in an A600.
Jope is offline  
Old 19 October 2011, 21:46   #3
Arnie
R.I.P Smudge 18-08-16

Arnie's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Leicester/UK
Age: 61
Posts: 3,896
Thanks, I thought as much.

I ordered it from e-bay, supposed to be a 1.3, but after looking at the chip code (315093-01) I knew it was a1.2.

Just thought i'd give it a try anyway
Arnie is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Guardian for KS1.2/1.3 Jope request.Apps 3 08 November 2018 09:00
KS1.3 Patched with KS3.1 SCSI.device - Help please dJOS Hardware mods 48 23 June 2014 08:55
fastfilesystem on KS1.3 orange support.Apps 1 15 September 2010 19:18
Unable to get KS1.2 to work Yesideez support.WinUAE 12 13 May 2010 21:19
Free : KS1.4 (A3000) UK only alexh MarketPlace 4 16 October 2009 00:58

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05864 seconds with 13 queries