English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 14 February 2006, 21:43   #1
Fugitif.fa
 
Posts: n/a
Screen Mode problem!

Hi!,

I copied my dh0: from my A2000 to my Amiga Forever through Amiga Explorer, I made modification to the startup-sequence and put uaegfx in the monitors drawer, but I can't get the uae resolutions, is there a way to get it work?

thanks.
 
Old 14 February 2006, 22:31   #2
PeterK
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: Hangover
Posts: 2,544
uaegfx is a monitor driver for Picasso96. So you should install P96 first
before you can get access to the uaegfx resolutions. Please don't try
to use the Picasso96Mode in the preferences drawer. It won't work on UAE !
WinUAE and Picasso96 will automatically map the available resolutions of
your PC to your screenmode requesters after P96 has been installed correctly.

Without P96 you may still use the PAL, NTSC and Euro36 monitor drivers.
PeterK is offline  
Old 14 February 2006, 22:53   #3
Fugitif.fa
 
Posts: n/a
I already fixed my problem, thanx...
 
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Picasso96 Screen Mode Bug Leandro Jardim support.WinUAE 4 11 August 2012 20:17
WinUAE 2.01 screen mode problem (native vs. RTG) StingRay support.WinUAE 13 28 January 2010 15:23
screen mode cli? xc8 request.Apps 5 22 April 2009 00:02
screen mode Jherek Carnelia support.WinUAE 1 03 July 2003 10:36
picasso96 and screen mode problem Thunderstorm support.WinUAE 1 09 October 2002 06:24

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06256 seconds with 13 queries