English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 03 August 2020, 18:19   #1
Condor-2-4-2
Registered User
 
Join Date: Mar 2017
Location: Germany
Posts: 33
Chuck Rock II CD32 startup problem

Hello,


I'm trying to run the CD32 version of Chuck Rock II in WinUAE 4.4.0 from an iso image. After the intro sequence a prompt appears which says "Insert disk 1 and press fire" (see attachment). But by pressing fire nothing happens. The game won't load.


On the iso image there is a folder "S" with the file "startup-sequence". In this file there are two lines:

Code:
intro
chuck2
For some reason only "intro" will be executed.

How can I tell winuae to execute "chuck2" after the intro? I attached
my config file bellow - perhaps I miss something in the settings?

Thank you in advance!

Condor-2-4-2
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot.jpg
Views:	25
Size:	38.4 KB
ID:	68373  
Attached Files
File Type: txt Chuck Rock II - Son of Chuck.txt (16.0 KB, 26 views)
Condor-2-4-2 is offline  
Old 03 August 2020, 22:56   #2
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italy)
Posts: 6,264
Are you using a standard ISO/CD or a WHDLoad version?
AMIGASYSTEM is offline  
Old 03 August 2020, 23:18   #3
Condor-2-4-2
Registered User
 
Join Date: Mar 2017
Location: Germany
Posts: 33
Hello AMIGASYSTEM,


I'm using a standard iso file, which I mount in winuae.
Condor-2-4-2 is offline  
Old 03 August 2020, 23:53   #4
jotd
This cat is no more
jotd's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: FRANCE
Age: 49
Posts: 4,604
make sure you're using CD32 config (cd32 chipset). this game uses cd32 hardware cd calls
jotd is offline  
Old 04 August 2020, 00:24   #5
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italy)
Posts: 6,264
I think CD32 emulation without the "ChipSet CD32" should not boot CD.

Condor to me the ISO works fine, if after choosing the CD32 emulation from QuickStart and following jotd advice you still have that error, in PM send me the ISO so that I can compare it with mine.
AMIGASYSTEM is offline  
Old 04 August 2020, 00:52   #6
Condor-2-4-2
Registered User
 
Join Date: Mar 2017
Location: Germany
Posts: 33
The config file which I attached in my first message seems to be corrupt. Earlier I created a new config file which I have attached bellow and now the game is loading.

In both config files I had selected the CD32 chipset so I don't know what causes the problem in the first config. In any case the image is working and the issue is somewhere in the first config.
Attached Files
File Type: txt Chuck Rock II - Son of Chuck.txt (16.1 KB, 17 views)
Condor-2-4-2 is offline  
Old 04 August 2020, 01:20   #7
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italy)
Posts: 6,264
The attached configuration was probably done manually (no CD32 Standard configuration) and you hadn't chosen CD32 pre-configured in QuickStart
AMIGASYSTEM is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Chuck Rock CD32 black screen 512k support.Games 16 14 August 2019 00:22
Chuck Rock CD32 retrogamer Games images which need to be WHDified 10 26 January 2014 00:20
Problem installing Chuck Rock IPF WHDLoad D4Ni3L3 support.Games 13 16 June 2008 11:10
Chuck Rock CD32 & 200 Games Compilation Fingerlickin_B support.Games 0 07 July 2007 15:10
Ripping-chuck Rock gifgit project.Sprites 35 11 April 2005 11:03

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07948 seconds with 16 queries