English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 02 June 2008, 04:15   #1
boing_1000
A1000 Addict
boing_1000's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Eastern USA
Age: 32
Posts: 560
hd directory in winuae

Following Paul's guide on how to set up a hard drive directory but everytime i put in the shell command copy df0: hard drive: all, it comes back with the error "bad arguments". Hard Drive is the name of the directory btw, so I can just find the folder easily.

Any reasons why this is happening?
boing_1000 is offline  
Old 02 June 2008, 05:31   #2
s2325
Zone Friend

s2325's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Gargore
Age: 39
Posts: 17,789
maybe change that name to harddrive (without space)
s2325 is offline  
Old 02 June 2008, 06:27   #3
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 41
Posts: 24,012
Quote:
Originally Posted by boing_1000 View Post
Following Paul's guide on how to set up a hard drive directory but everytime i put in the shell command copy df0: hard drive: all, it comes back with the error "bad arguments". Hard Drive is the name of the directory btw, so I can just find the folder easily.

Any reasons why this is happening?
Hi boing_1000,

You need to put quotation marks around 'hard drive'. This is the correct command :

copy df0: "hard drive:" all

This should do the trick
TCD is offline  
Old 02 June 2008, 16:06   #4
boing_1000
A1000 Addict
boing_1000's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Eastern USA
Age: 32
Posts: 560
Thank you very much Cyber Druid. Someone should put that on Paul's guide so nobody has the same problem that I did. I miss him, wish he was still around
boing_1000 is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Directory Opus crashes in WinUAE Nostromo support.WinUAE 1 03 April 2013 15:40
Directory Opus 4.12 or later haribootje request.Apps 17 11 October 2009 16:33
booting WB 1.3 off directory in WinUAE boing_1000 support.WinUAE 4 23 August 2006 10:08
WinUAE Prowizard directory quahappy support.WinUAE 0 02 August 2006 16:53
Directory Opus 4.12 Steve request.Apps 24 20 November 2001 02:26

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05904 seconds with 13 queries