English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 22 August 2006, 05:12   #1
boing_1000
A1000 Addict
boing_1000's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Eastern USA
Age: 32
Posts: 560
booting WB 1.3 off directory in WinUAE

Hey guys, I tried dragging and dropping the Workbench 1.3 files onto the hard drive directory and then tried booting off that directory and it didn't work. What would the command be to get all the necessary boot files onto the hard drive so I can boot off it?
boing_1000 is offline  
Old 22 August 2006, 06:55   #2
Jope
-
Jope's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Helsinki / Finland
Age: 39
Posts: 7,357
Don't drag and drop, you'll only get the directories that have an icon that way.. None of the iconless stuff that's needed to get the computer started.

Boot from your workbench disk image.

Use the shell, let go of the mouse. :-)

copy sys:#? harddrive: all clone

Where harddrive: is of course the name or devicename of your virtual hd.
Jope is offline  
Old 22 August 2006, 10:45   #3
Paul
RIP Friends
Paul's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 2,157
Also take a look at my guide site http://guide.abime.net/

Direct links:
Chapter 1: Method 1 - Setting up and Configuring WinUAE for WB1.3 (via Directory)
Chapter 2 - Installing Workbench 1.3

Last edited by Paul; 22 August 2006 at 10:52.
Paul is offline  
Old 22 August 2006, 22:50   #4
boing_1000
A1000 Addict
boing_1000's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Eastern USA
Age: 32
Posts: 560
Yes! That's the guide I was looking for! I had come across it months ago and I couldn't find it. Thanks!

One last question though. If I wanted to change the icon of the hard drive directory so it would look like the rectangle with the amiga checkmark on it, how would I do that?
boing_1000 is offline  
Old 23 August 2006, 10:08   #5
Jope
-
Jope's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Helsinki / Finland
Age: 39
Posts: 7,357
disk.info in the root of the drive.
Jope is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Directory Opus crashes in WinUAE Nostromo support.WinUAE 1 03 April 2013 15:40
hd directory in winuae boing_1000 support.WinUAE 3 02 June 2008 16:06
Non booting .hdf file in winuae 1.4.6 No1 New to Emulation or Amiga scene 1 16 March 2008 22:52
Problem with WinUAE and booting from floppy Gooberslot support.WinUAE 7 07 February 2007 16:08
WinUAE Prowizard directory quahappy support.WinUAE 0 02 August 2006 16:53

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 18:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07364 seconds with 13 queries