English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Other

 
 
Thread Tools
Old 23 August 2019, 19:55   #1
mistermsk
Registered User
 
Join Date: Feb 2013
Location: Baltimore
Posts: 63
Indivision AGA Mk II Issue with Config Tool

Hi All,

I got the most recent Config Tool from http://wiki.icomp.de/wiki/Indivision_AGA_MK2#Download. Every change for NTSC seems to work except for with the exception of the height. I change it. The number changes. But the height doesn't seem to change (the white box). I am not talking about the off-set. I am trying to enlarge the white box vertically (top and bottom). Also, when I try doing anything with the offset/width/height to PAL and PAL-Interlaced, they seem to revert back when I click the Apply or Test buttons.

Just trying to get the setting (offset) to 'stick' for PAL mode.

Thanks for any help.
mistermsk is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Indivision AGA Mk2 Config Files ? Washac support.Hardware 4 09 October 2018 10:51
Indivision AGA Config Question Ebster support.Hardware 2 17 July 2016 06:43
Indivision AGA MK2 A4000D Display Issue mikem support.Hardware 10 07 May 2016 10:07
Indivision AGA Mk2 OSD Issue squidbass support.Hardware 3 16 May 2015 15:36
Indivision AGA issue AMIGAZ support.Hardware 4 10 April 2010 12:31

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 21:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05957 seconds with 15 queries