English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 13 February 2007, 00:10   #1
Smiley
Amiga-less!
Smiley's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: UK
Posts: 1,351
A600 LED wires snapped....

Hi, after resoldering the black wire today, I ending up snapping the other 3

I have forgotten which orientation they go in.

Black goes in the bottom right hand corner.

Green, Red and Orange?

Thanks
Smiley is offline  
AdSense AdSense  
Old 13 February 2007, 07:08   #2
MrZammler
Zone Friend
MrZammler's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Crete
Age: 40
Posts: 191
Hope this helps, took it for someone else a while back who needed the same info:

http://www.amigahellas.gr/modules/my...to.php?lid=148
MrZammler is offline  
Old 13 February 2007, 13:25   #3
Smiley
Amiga-less!
Smiley's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: UK
Posts: 1,351
Thanks!
Smiley is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A600 caps lock LED majsta support.Hardware 2 14 February 2012 01:04
WTB: White A600 unit (No wires/PSU/extras needed) Smiley MarketPlace 7 10 May 2010 13:16
A600 hard drive led PowerPie5000 support.Hardware 9 24 February 2010 09:02
A600 power LED dead! Supamax support.Hardware 15 05 May 2009 21:42
A600/1200 PCMCIA access LED Rogueraven support.Hardware 0 06 March 2008 00:31

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.10486 seconds with 14 queries