English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Retrogaming General Discussion

 
 
Thread Tools
Old 19 February 2002, 20:25   #41
oldpx
 
Posts: n/a
hehe they look pretty especially the A600 one. I had to use a simple desktop like that when I had my 1200 with 2chip.
 
Old 19 February 2002, 20:27   #42
oldpx
 
Posts: n/a
Akira, you can use newicons with AGA but the default icons suck!
 
Old 19 February 2002, 22:32   #43
jmmijo
Junior Member
jmmijo's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: PDX
Age: 56
Posts: 2,364
@Akira, stick with the Anime wallpaper, to me it looks the best If you have something from Urotsukidoji or anything hentai that would be the best This is just my opinion of course
jmmijo is offline  
Old 20 February 2002, 08:13   #44
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 19,265
I'm sticking to that BG, I like it I took a pic from some jap henti game and then touched up a bit in DPaint to get what you see..

I only would like to add an icon patch... that would be the last upgrade i make to it...

I had a nice anime BG on the 16 color A600 setup, I will take a pic and post it Dont tell me the A600 WB wasnt nice for 1993! All those fools with their Win 3.1s, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA H*koff*
Akira is offline  
Old 28 February 2002, 10:08   #45
tomcat666
Retro Freak

tomcat666's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Slovenia
Age: 45
Posts: 1,069
This is my Workbench on my A1200 with 030 50Mhz and 16Mb fast ram.
I use my amiga on a TV and therefore the resolution is INTERLACED, but I use a tool called MagicTV (from aminet) which reduces flickering so much you don't even notice it. It is unbelivable... the only drawbacks are only 16 colours and sprite doesn't have proper colours... but as you can see it looks pretty (I like it simple, not too flashy, but with nice icons) :
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	tomcatswb.jpg
Views:	1842
Size:	90.2 KB
ID:	1932  
tomcat666 is offline  
Old 28 February 2002, 23:26   #46
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 19,265
INterlaced on a TV... did you take the Amiga Purity Test? Youre a freak, congratulations

Last edited by Akira; 28 February 2002 at 23:32.
Akira is offline  
Old 01 March 2002, 00:12   #47
Drake1009
Registered User
Drake1009's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Denmark
Posts: 2,284
I didn't see much difference between interlaced on my TV and interlaced on my 1084. I didn't use a flicker fixer there though, but still the result was somewhat the same.
Drake1009 is offline  
Old 01 March 2002, 00:22   #48
oldpx
 
Posts: n/a
The same here Drake, but MagicTv works like a wonder with 1084s and TVs.
 
Old 09 March 2002, 05:59   #49
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 19,265
Ok, here's my revamped A1200 Workbench Now it's running on 64 colors!

Frog, does Scalos run faster or slower than Workbench? I dont feel like changing it yet, but... if it's speedier I will give it a try
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	a1200wb2.gif
Views:	1406
Size:	55.7 KB
ID:	1977  
Akira is offline  
Old 09 March 2002, 06:00   #50
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 19,265
And here's my alternative A600HD setup... this one is running MBench demo (does ANYBODy know the programmer of this WB replacement? I want to register, i need the keyfile!!)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	a600wbscn2.gif
Views:	1304
Size:	13.6 KB
ID:	1978  
Akira is offline  
Old 09 March 2002, 10:08   #51
jmmijo
Junior Member
jmmijo's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: PDX
Age: 56
Posts: 2,364
Quote:
Originally posted by Akira
Ok, here's my revamped A1200 Workbench Now it's running on 64 colors!

Frog, does Scalos run faster or slower than Workbench? I dont feel like changing it yet, but... if it's speedier I will give it a try
Man Akira, I love your desktop, gimme anime
jmmijo is offline  
Old 12 March 2002, 04:02   #52
oldpx
 
Posts: n/a
And here is my real desktop, modified copy of my UAE system with aristicons.

(Scanlines with %20 color burn added in photoshop)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	bursegreal.gif
Views:	2184
Size:	76.8 KB
ID:	1995  
 
Old 12 March 2002, 04:04   #53
oldpx
 
Posts: n/a
I'm not really sure if it looks better with 640*400 (above) or in 640*480.

One thing is certain, I'm bored of the wallpaper
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	bursegreal480.gif
Views:	1181
Size:	86.1 KB
ID:	1996  
 
Old 12 March 2002, 10:23   #54
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 44
Posts: 5,857
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
Well yes, it adds a certain kind of "bathroom tile charm" to the layout
andreas is offline  
Old 12 March 2002, 11:46   #55
Frog
Junior Member

Frog's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: France
Posts: 1,270
Scalos

Quote:
Originally posted by Akira
Ok, here's my revamped A1200 Workbench Now it's running on 64 colors!



Frog, does Scalos run faster or slower than Workbench? I dont feel like changing it yet, but... if it's speedier I will give it a try
Scalos has several advantages. Instead of having several little patch like MCP etc etc... that finally make your sytem less and less safe, you've a kind of all in one. Original version of Scalos by Alien Design was made in asm but Satanic Dreams re-code it in C.
Anyway i think it's faster on some operation. It add some advantages to the WB i couldn't live without now
You can install it without any fear, it shouldn't change your wb, to go back to your old sys the only stuff to do is to replace the new loadwb command added by Scalos with the original one et voilĂ 

oh... and sorry for the late answer :P

EDIT : as Scalos offer to set and lock your own WB palette, i've mix RomIcon + original Glow icon colors (original author choose them very well) for better icon color reducting.

Last edited by Frog; 28 July 2004 at 06:16.
Frog is offline  
Old 12 March 2002, 14:57   #56
oldpx
 
Posts: n/a
Quote:
Well yes, it adds a certain kind of "bathroom tile charm" to the layout
LOL :laugh :laugh
 
Old 04 July 2002, 09:31   #57
Nian
Junior Member
Nian's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Sol / Earth
Posts: 45
Hrm finally I can screen grab my workbench.

Well I may not have gotten my a4000 back but I did get my old Harddrive back and with a little bit of work I managed to copy my entire old HD onto the pc and unbelievably WinUAE actually worked with my old Workbench with only the change of the spectrum graphics card I used in Picasso96 to UAEgfx. Nothing else has been changed and this is my workbench as of May2001. I'm sure I can make it better after a year but this is what I have atmo.
Oh and its 800x600x16bit, the same res as on my real amiga.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	nianswb.jpg
Views:	1543
Size:	98.7 KB
ID:	2891  
Nian is offline  
Old 04 July 2002, 13:17   #58
Konrad
Registered User
Konrad's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Germany
Age: 37
Posts: 564
Hope you like my Workbench
Konrad is offline  
Old 04 July 2002, 16:06   #59
Nian
Junior Member
Nian's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Sol / Earth
Posts: 45
It looks a bit 1997esque, maybe a little more eye candy and less mix of Newicons / MagicWB. A good clean reinstall always helps.
Nian is offline  
Old 04 July 2002, 16:13   #60
oldpx
 
Posts: n/a
Quote:
It looks a bit 1997esque
What does it mean?

Nian, yours is an ok one but topaz font with black background looks bad.
 
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Real Unity: Directory Opus Magellan II for all Amiga and Amiga-like systems. spoUP News 0 19 March 2012 03:09
Amiga SYS AGA on real Amiga 1200 D4Ni3L3 New to Emulation or Amiga scene 14 24 November 2009 18:04
Converting ADF to real Amiga floppy disk without Amiga ??? Old Fool support.Hardware 9 13 July 2007 16:31
This is the REAL Amiga Akira Nostalgia & memories 8 22 January 2005 02:29
Using Pc Cd with a real AMiga peanutuk support.Hardware 1 08 July 2001 14:37

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.11311 seconds with 14 queries