English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Coders > Coders. General

 
 
Thread Tools
Old 19 September 2015, 00:42   #1
lunecat
 
Posts: n/a
AsmOne installation

Hi wondering if someone could point out where I am going wrong with installing AsmOne into WinUAE?

I downloaded ASM-One v1.48 from this site :

http://www.theflamearrows.info/documents/ftp.html

I then placed the downloaded file into my SYS:C directory, which is DH0: an Active directory on my PC. I set this up by following the Amiga Workbench OS 3.1 youtube video :

[ Show youtube player ]

Everything works OK, but when I start the Amigashell & locate to SYS:C and type "asmone" the name I have called the downloaded file I get the message :

"file is not executable"

I have compared the "asmone" file content with other executable commands in the same directory ie "copy" & "edit" and I can see that there appears a difference Ie "copy" & "edit" have identical first few bytes that my "asmone" does not.

Where have I gone wrong with my downloading of Asm-One????

thanks in advance
 
Old 19 September 2015, 01:05   #2
desiv
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Location: Salem, OR
Posts: 1,393
Quote:
Originally Posted by lunecat View Post
I then placed the downloaded file into my SYS:C directory,
The downloaded file?
The archive ending in .lha?

That is a collection of files.
You'll need to use the lha program to extract that.

Something like:
lha e file.lha

BUT, don't place it in the C: and extract it there..
The archive is likely to have lots of files in it...
(Not familiar with ASMOne specifically, but my guess...)

You'll want to create a directory for it and extract it there.

Not sure if that archive will have an installer in it or not.

desiv
desiv is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange AsmOne operator phx Coders. Asm / Hardware 23 19 March 2015 00:13
Playing around with AsmOne on Winuae.. jimmy2x2x Coders. Asm / Hardware 13 18 November 2014 19:22
AsmOne: Undefined symbol copse Coders. Asm / Hardware 2 02 April 2012 02:41
AsmOne even directive...? pmc Coders. General 30 04 December 2009 10:33
ASMOne: Sectors and Tracks Vortex Coders. General 19 03 December 2009 09:31

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05687 seconds with 15 queries