English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.FS-UAE

 
 
Thread Tools
Old 28 July 2012, 01:51   #181
DAVID HILL
 
Posts: n/a
here is the output:

kitchen2@kitchen2-OptiPlex-755:~$ fs-uae-launcher >fs-uae-launcher.log
Traceback (most recent call last):
File "/usr/lib/pymodules/python2.7/fs_uae_launcher/Scanner.py", line 38, in scan_thread
cls._scan_thread()
File "/usr/lib/pymodules/python2.7/fs_uae_launcher/Scanner.py", line 57, in _scan_thread
scanner.scan()
File "/usr/lib/pymodules/python2.7/fs_uae_launcher/FileScanner.py", line 66, in scan
self.scan_dir(database, dir)
File "/usr/lib/pymodules/python2.7/fs_uae_launcher/FileScanner.py", line 88, in scan_dir
self.scan_dir(database, path)
File "/usr/lib/pymodules/python2.7/fs_uae_launcher/FileScanner.py", line 88, in scan_dir
self.scan_dir(database, path)
File "/usr/lib/pymodules/python2.7/fs_uae_launcher/FileScanner.py", line 94, in scan_dir
self.scan_file(database, path)
File "/usr/lib/pymodules/python2.7/fs_uae_launcher/FileScanner.py", line 132, in scan_file
self.scan_archive_stream(database, archive, p, n, size, mtime)
File "/usr/lib/pymodules/python2.7/fs_uae_launcher/FileScanner.py", line 153, in scan_archive_stream
data = f.read(65536)
File "/usr/lib/python2.7/zipfile.py", line 583, in read
data = self.read1(n - len(buf))
File "/usr/lib/python2.7/zipfile.py", line 643, in read1
self._update_crc(data, eof=eof)
File "/usr/lib/python2.7/zipfile.py", line 598, in _update_crc
raise BadZipfile("Bad CRC-32 for file %r" % self.name)
BadZipfile: Bad CRC-32 for file 'Synd3.adf'
Traceback (most recent call last):
File "/usr/lib/pymodules/python2.7/fs_uae_launcher/Scanner.py", line 38, in scan_thread
cls._scan_thread()
File "/usr/lib/pymodules/python2.7/fs_uae_launcher/Scanner.py", line 57, in _scan_thread
scanner.scan()
File "/usr/lib/pymodules/python2.7/fs_uae_launcher/FileScanner.py", line 66, in scan
self.scan_dir(database, dir)
File "/usr/lib/pymodules/python2.7/fs_uae_launcher/FileScanner.py", line 88, in scan_dir
self.scan_dir(database, path)
File "/usr/lib/pymodules/python2.7/fs_uae_launcher/FileScanner.py", line 88, in scan_dir
self.scan_dir(database, path)
File "/usr/lib/pymodules/python2.7/fs_uae_launcher/FileScanner.py", line 94, in scan_dir
self.scan_file(database, path)
File "/usr/lib/pymodules/python2.7/fs_uae_launcher/FileScanner.py", line 132, in scan_file
self.scan_archive_stream(database, archive, p, n, size, mtime)
File "/usr/lib/pymodules/python2.7/fs_uae_launcher/FileScanner.py", line 153, in scan_archive_stream
data = f.read(65536)
File "/usr/lib/python2.7/zipfile.py", line 583, in read
data = self.read1(n - len(buf))
File "/usr/lib/python2.7/zipfile.py", line 643, in read1
self._update_crc(data, eof=eof)
File "/usr/lib/python2.7/zipfile.py", line 598, in _update_crc
raise BadZipfile("Bad CRC-32 for file %r" % self.name)
BadZipfile: Bad CRC-32 for file 'Synd3.adf'

thanks
 
Old 28 July 2012, 02:14   #182
FrodeSolheim
FS-UAE Developer

FrodeSolheim's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Førde, Norway
Age: 39
Posts: 3,608
Quote:
Originally Posted by DAVID HILL View Post
BadZipfile: Bad CRC-32 for file 'Synd3.adf'
You have a corrupt zip file (containing Synd3.adf) which stops the scanning process. I'll make the scanning process continue when it encounters file with errors. For now, you must delete the erroneous zip file or otherwise make sure it isn't scanned.
FrodeSolheim is online now  
Old 28 July 2012, 02:30   #183
DAVID HILL
 
Posts: n/a
ok thanks, where is the configuration file held as i think mine contains old data even though i completely removed and reinstalled using synaptic? thanks
 
Old 28 July 2012, 02:37   #184
FrodeSolheim
FS-UAE Developer

FrodeSolheim's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Førde, Norway
Age: 39
Posts: 3,608
Quote:
Originally Posted by DAVID HILL View Post
ok thanks, where is the configuration file held as i think mine contains old data even though i completely removed and reinstalled using synaptic? thanks
The following directories hold the launcher state:
Code:
~/.local/share/fs-uae
~/Documents/FS-UAE/Launcher
FrodeSolheim is online now  
Old 28 July 2012, 13:42   #185
nexusle
Banned
 
Join Date: Jul 2010
Location: Earth
Age: 42
Posts: 500
Hey Frode,

found a graphical bug. This was also in earlier version. Don't know, if this is related to my gfxcard (ATI 2400XT).

The issue only shows in lower areas of the scrolling list view.

Last edited by nexusle; 27 January 2013 at 21:10.
nexusle is offline  
Old 28 July 2012, 13:48   #186
FrodeSolheim
FS-UAE Developer

FrodeSolheim's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Førde, Norway
Age: 39
Posts: 3,608
Quote:
Originally Posted by nexusle View Post
Hey Frode,

found a graphical bug. This was also in earlier version. Don't know, if this is related to my gfxcard (ATI 2400XT).

The issue only shows in lower areas of the scrolling list view.
No, haven't seen that bug before -But the list view component I'm using is quite buggy (esp. on Windows), and I will soon write a custom list view component for the launcher, with support for starring configurations etc and of course without the visual bugs. So since I'm going to rewrite in anyway, I won't fix the problems with this list view component.
FrodeSolheim is online now  
Old 28 July 2012, 14:11   #187
FrodeSolheim
FS-UAE Developer

FrodeSolheim's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Førde, Norway
Age: 39
Posts: 3,608
Version 1.3.22:
  • Some changes to po file management to get smaller diffs between releases.
  • (Launcher) Changed how images for database entries are looked up.
  • (Launcher) Continue scanning when encountering corrupt zip files.
  • (Launcher) Updated translations: it [Speedvicio].
http://fengestad.no/wp/fs-uae/download-beta

Quote:
Originally Posted by DAVID HILL View Post
BadZipfile: Bad CRC-32 for file 'Synd3.adf'
You can try with version 1.3.22 -the scan function should now proceed after encountering the corrupt zip file.
FrodeSolheim is online now  
Old 28 July 2012, 14:47   #188
AmigaOnline
Online Amiga Gaming
AmigaOnline's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Paris/France
Posts: 280
Quote:
Originally Posted by FrodeSolheim View Post
Version 1.3.22:
  • Some changes to po file management to get smaller diffs between releases.
  • (Launcher) Changed how images for database entries are looked up.
  • (Launcher) Continue scanning when encountering corrupt zip files.
  • (Launcher) Updated translations: it [Speedvicio].
http://fengestad.no/wp/fs-uae/download-beta



You can try with version 1.3.22 -the scan function should now proceed after encountering the corrupt zip file.
This file is corrupted: fs-uae-1.3.22-windows.zip (336k)
AmigaOnline is offline  
Old 28 July 2012, 15:23   #189
Foul
Registered User

Foul's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Perigueux/France
Age: 45
Posts: 1,436
Send a message via ICQ to Foul Send a message via MSN to Foul
Use Linux
Foul is offline  
Old 28 July 2012, 16:17   #190
AmigaOnline
Online Amiga Gaming
AmigaOnline's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Paris/France
Posts: 280
Quote:
Originally Posted by Froudl View Post
Use Linux
Thank you Froudl, but it doesn't work either
AmigaOnline is offline  
Old 28 July 2012, 21:06   #191
FrodeSolheim
FS-UAE Developer

FrodeSolheim's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Førde, Norway
Age: 39
Posts: 3,608
Quote:
Originally Posted by AmigaOnline View Post
This file is corrupted: fs-uae-1.3.22-windows.zip (336k)
You're right! Apparently, the connection was broken while uploading the Windows version. It is fixed now!
FrodeSolheim is online now  
Old 28 July 2012, 21:58   #192
AmigaOnline
Online Amiga Gaming
AmigaOnline's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Paris/France
Posts: 280
Quote:
Originally Posted by FrodeSolheim View Post
You're right! Apparently, the connection was broken while uploading the Windows version. It is fixed now!
Thx. Is there currently a way to enable the Net Play using the launcher (custom settings?) or should we wait for another release with better Net Play support: lobby/chat?
AmigaOnline is offline  
Old 29 July 2012, 14:09   #193
FrodeSolheim
FS-UAE Developer

FrodeSolheim's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Førde, Norway
Age: 39
Posts: 3,608
Quote:
Originally Posted by AmigaOnline View Post
Thx. Is there currently a way to enable the Net Play using the launcher (custom settings?) or should we wait for another release with better Net Play support: lobby/chat?
You can of course add netplay_server to custom settings in the launcher, and it will work the same way as if you gave the options directly to FS-UAE, the the launcher does not currently handle net play in any way.

There is some prototype net play code in the launcher, but I will rewrite parts of it before completing the lobby/chat GUI. Also, there is not code yet for setting up the server!
FrodeSolheim is online now  
Old 29 July 2012, 14:31   #194
lesta_smsc
Registered User

lesta_smsc's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: United Kingdom
Posts: 2,108
Frode - you keep pleasing us all with updates! Well done!
lesta_smsc is offline  
Old 29 July 2012, 14:44   #195
AmigaOnline
Online Amiga Gaming
AmigaOnline's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Paris/France
Posts: 280
Quote:
Originally Posted by FrodeSolheim View Post
You can of course add netplay_server to custom settings in the launcher, and it will work the same way as if you gave the options directly to FS-UAE, the the launcher does not currently handle net play in any way.

There is some prototype net play code in the launcher, but I will rewrite parts of it before completing the lobby/chat GUI. Also, there is not code yet for setting up the server!
Nice. I've tried to add some lines to the general custom settings, but these lines are not saved when I close the window (and apparently not taken into account).
Any idea? Any "how-to"?
Thanks

AmigaOnline is offline  
Old 29 July 2012, 14:54   #196
FrodeSolheim
FS-UAE Developer

FrodeSolheim's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Førde, Norway
Age: 39
Posts: 3,608
Quote:
Originally Posted by AmigaOnline View Post
Nice. I've tried to add some lines to the general custom settings, but these lines are not saved when I close the window (and apparently not taken into account).
Any idea? Any "how-to"?
Sorry, there is apparently a bug in the Windows version, so I'll fix it and upload a revised Windows version.
FrodeSolheim is online now  
Old 29 July 2012, 14:56   #197
AmigaOnline
Online Amiga Gaming
AmigaOnline's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Paris/France
Posts: 280
Quote:
Originally Posted by FrodeSolheim View Post
Sorry, there is apparently a bug in the Windows version, so I'll fix it and upload a revised Windows version.
That's what I thought too
AmigaOnline is offline  
Old 29 July 2012, 15:16   #198
FrodeSolheim
FS-UAE Developer

FrodeSolheim's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Førde, Norway
Age: 39
Posts: 3,608
1.3.22 Service Pack 1 for Windows
* (Launcher) Fixed saving custom settings when closing dialog on Windows.
* (Launcher) Fixed case in names of scanned .fs-uae configurations on Windows.

http://fengestad.no/fs-uae/files/1.3...22u1-setup.exe
http://fengestad.no/fs-uae/files/1.3...u1-windows.zip
FrodeSolheim is online now  
Old 30 July 2012, 02:18   #199
ransom1122
Registered User
ransom1122's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Omnicorp
Posts: 3,838
thanks for the quick updates.

Is there a way to get a game count as to how many games you have in the games list?
ransom1122 is online now  
Old 30 July 2012, 12:29   #200
AmigaOnline
Online Amiga Gaming
AmigaOnline's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Paris/France
Posts: 280
Quote:
Originally Posted by FrodeSolheim View Post
1.3.22 Service Pack 1 for Windows
* (Launcher) Fixed saving custom settings when closing dialog on Windows.
* (Launcher) Fixed case in names of scanned .fs-uae configurations on Windows.

http://fengestad.no/fs-uae/files/1.3...22u1-setup.exe
http://fengestad.no/fs-uae/files/1.3...u1-windows.zip
Thanks, it works better now

Quote:
Originally Posted by ransom1122 View Post
thanks for the quick updates.

Is there a way to get a game count as to how many games you have in the games list?
+1 and maybe a way to sort the games (by genre, publisher, developer, release date, support, most played games...)
Probably not a priority, but this can be useful
AmigaOnline is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS-UAE Launcher crashes while scanning for files Dic_Ray support.FS-UAE 16 04 February 2014 00:59
FS-UAE Launcher portable? toprak support.FS-UAE 5 11 December 2012 18:17
Python errors from fs-uae-launcher [Solved] mocham support.FS-UAE 8 01 November 2012 20:54
[FS-UAE] Amiga Game Database for FS-UAE Launcher nexusle support.FS-UAE 31 24 August 2012 21:24
UAE launcher for game or demo Frazor support.WinUAE 4 28 March 2003 17:04

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.10534 seconds with 16 queries