English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.OtherUAE

 
 
Thread Tools
Old 08 January 2013, 02:12   #1
trydowave
Registered User
trydowave's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: N/A
Posts: 840
Ipod Touch UAE

Hi. This has probarbly been posted already but does anyone know if there's a UAE on Ipod touch/iphone?

Cheers
Tony
trydowave is offline  
Old 08 January 2013, 14:56   #2
_ThEcRoW
Amiga NetRunner
_ThEcRoW's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Spain
Age: 41
Posts: 932
You can try the iphone version, as it should work straight out.
_ThEcRoW is offline  
Old 08 January 2013, 20:51   #3
FOL
PSPUAE DEV

FOL's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Barry / UK
Age: 42
Posts: 5,754
Send a message via MSN to FOL
Quote:
Originally Posted by trydowave View Post
Hi. This has probarbly been posted already but does anyone know if there's a UAE on Ipod touch/iphone?

Cheers
Tony
Does'nt it require you to have your device jailbroken.
I did'nt bother as £550 is alot of cash to waste, if you end up with a brick.
FOL is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
swap ipod touch for look inside:) imigger Swapshop 0 15 February 2013 18:49
8GB Ipod touch jailer MarketPlace 0 26 July 2011 03:45
Ipod Touch / iPhone C64 emulator free right now... DDNI Retrogaming General Discussion 1 05 April 2010 21:19
iPhone iPod touch Amiga emulator - how does it work? Bloodwych Retrogaming General Discussion 8 19 February 2010 10:10

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08426 seconds with 13 queries