English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.OtherUAE

 
 
Thread Tools
Old 19 March 2018, 08:42   #21
Fantomas35
Registered User

 
Join Date: Mar 2018
Location: Gelsenkirchen
Posts: 20
Yes, from this site I have the instructions. Other games run. That is the reason, why i wonder.
Fantomas35 is offline  
AdSense AdSense  
Old 19 March 2018, 09:23   #22
ransom1122
Registered User
ransom1122's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Omnicorp
Posts: 3,003
Well.. OK Try a few things then.

1. Re download KaiserDe from here, delete your old folder and try
ftp://ftp:any@grandis.nu/Commodore_A...er_v1.0_De.lha

2. Replace the KaiserDe game folder with the one I send you in the page previous to this one.

3. Clone my Amiberry settings with the pictures provided.

4. Compare files the hdf in winuae vs your kaiserde game folder.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	20180319_172032_resized.jpg
Views:	40
Size:	226.4 KB
ID:	57364   Click image for larger version

Name:	20180319_172044_resized.jpg
Views:	36
Size:	183.3 KB
ID:	57365   Click image for larger version

Name:	20180319_172049_resized.jpg
Views:	34
Size:	129.0 KB
ID:	57366   Click image for larger version

Name:	20180319_172054_resized.jpg
Views:	36
Size:	191.7 KB
ID:	57367   Click image for larger version

Name:	20180319_172100_resized.jpg
Views:	38
Size:	219.7 KB
ID:	57368  

Click image for larger version

Name:	20180319_172106_resized.jpg
Views:	35
Size:	209.0 KB
ID:	57369  

Last edited by ransom1122; 19 March 2018 at 09:36.
ransom1122 is offline  
Old 23 March 2018, 13:40   #23
Fantomas35
Registered User

 
Join Date: Mar 2018
Location: Gelsenkirchen
Posts: 20
Hello,

I'm a little bit overhelmed. Where do I have to put the game?
I'm making everything from the menu of reropie. It's like in your pictures. But in which window do i have to add the game?
Fantomas35 is offline  
Old 24 March 2018, 02:33   #24
ransom1122
Registered User
ransom1122's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Omnicorp
Posts: 3,003
When Amiberry starts press F12 and select the Hard Drives/CD TAB is where the information is stored as to where the WHDLoad game is stored and the Bootloader but you do not have to touch this as it is pre configured in the games UAE file.

Transfer Game folder via FTP into location here on the pi
/home/pi/RetroPie/roms/amiga-data/Games_WHDLoad/KaiserDe

Transfer the config file Kaiser (De).uae via FTP into the location here in the pi
/home/pi/RetroPie/roms/amiga/

You will notice in the games uae config file Kaiser (De).uae I have sent you it is already pre-configured to boot. you can open the kaiser uae file with notepad to look at it.

Code:
; *** Hard Drives
; 
filesystem2=rw,DH0:DH0:/home/pi/RetroPie/roms/amiga-data/_BootWHD/,10
uaehf0=dir,rw,DH0:DH0:/home/pi/RetroPie/roms/amiga-data/_BootWHD/,10
filesystem2=rw,DH1:games:/home/pi/RetroPie/roms/amiga-data/Games_WHDLoad/KaiserDe/,0
uaehf1=dir,rw,DH1:games:/home/pi/RetroPie/roms/amiga-data/Games_WHDLoad/KaiserDe/,0
;

Last edited by ransom1122; 24 March 2018 at 12:18.
ransom1122 is offline  
Old 24 March 2018, 12:08   #25
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 41
Posts: 11,521
Heya ransom1122,

Edited your post to put the text in [CODE] to stop "DH0H0".
DamienD is offline  
Old 19 June 2018, 11:20   #26
Fantomas35
Registered User

 
Join Date: Mar 2018
Location: Gelsenkirchen
Posts: 20
Everything works fine. Thank you.

Now Retropie has installed amiberry 2.21 and it runs everything in an easier way.
Fantomas35 is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Controller Issue Retropie jetsetwilly1976 support.OtherUAE 3 08 June 2017 17:52
The Amiga whdload pack for Retropie ransom1122 Retrogaming General Discussion 17 28 April 2017 13:54
Pinball Illusions AGA UAE4All PI2 Retropie 3.0 theghostofelvis support.Games 2 03 September 2015 16:08
Kaiser WHDLoad HOL2001 Games images which need to be WHDified 23 24 February 2013 13:45
FS-UAE - Unregistered WHDLOAD : WHDLOAD.KEY - FIX Neil79 support.FS-UAE 14 29 January 2013 22:34

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 10:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06483 seconds with 15 queries