English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Requests > request.Other

 
 
Thread Tools
Old 16 March 2008, 12:53   #1
fc.studio
Cat lover
fc.studio's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Italy
Age: 48
Posts: 799
ICD AdIDE Manual

I need a scan of the English manual for this board.

Could anyone help me? Thanks.
fc.studio is offline  
AdSense AdSense  
Old 16 March 2008, 13:18   #2
alexh
Thalion Webshrine
alexh's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Oxford
Posts: 12,047
alexh is offline  
Old 16 March 2008, 13:22   #3
alexh
Thalion Webshrine
alexh's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Oxford
Posts: 12,047
Heh, enough jokes

http://eab.abime.net/showthread.php?p=398967
alexh is offline  
Old 16 March 2008, 22:48   #4
fc.studio
Cat lover
fc.studio's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Italy
Age: 48
Posts: 799
I like jokes.


However, I'm searching for the ICD AdIDE controller for A500 (those with 40 pin IDE interface)

I found a no working link in Amiga.org.

Does anyone have a copy about it? (this time full & readable )
fc.studio is offline  
Old 17 March 2008, 00:07   #5
alexh
Thalion Webshrine
alexh's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Oxford
Posts: 12,047
Surely you dont need one? The document would have said... take out 68k, put in AdIDE board, connect ribbon cable to disk... switch on!
alexh is offline  
Old 17 March 2008, 08:28   #6
fc.studio
Cat lover
fc.studio's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Italy
Age: 48
Posts: 799
It seems that a short circuit damaged the 1.3 jumper section of my board. The A500 stops boot at the last bright white screen sequence and it doesn't follow to the standard requesting disk screen.
Therefore I would like to know exactly what instructions report about mounting an HDD with the 1.2 jumper.
fc.studio is offline  
Old 17 March 2008, 08:59   #7
coze
hastala vista winny vista
coze's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: mt fuji
Age: 40
Posts: 1,333
Send a message via ICQ to coze Send a message via Yahoo to coze
usually 1.2 mode means you boot via floppy and then mount the device with the binddrivers command ? if you have a driver disk maybe there're some instructions inside.
coze is offline  
Old 19 March 2008, 07:26   #8
Impakt
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 51
from memory my adIDE would not auto boot the hard drive when in 1.2 mode, but the hard drive would still be accessible in workbench. This was over 10 years ago though so don't take my word for it!
Impakt is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ICD Adspeed/AdIDE CF Drive/KS 2.05 Hardware pr0n Dropcheck Hardware pics 33 08 February 2015 21:27
ICD AdIDE "undocumented information" Toni Wilen support.Hardware 14 25 April 2009 04:36
Saving an ICD AdIDE. Expert help required. fc.studio support.Hardware 0 20 March 2008 11:47
ICD Adspeed/AdIDE info? Dropcheck support.Hardware 6 26 January 2008 20:34
ICD adIDE 2 Capabilities Runey support.Hardware 2 22 April 2005 05:27

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 18:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06917 seconds with 13 queries