English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 25 April 2016, 13:01   #1
Hiddenevil
Registered User

Hiddenevil's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Sheffield, England
Posts: 65
Yam 2.9

As soon as I run Yam, it tells me it can't load up the images in
"PROGDIR:resources/...."

What datatypes do the themes need as I think mine might be currupt.
Hiddenevil is offline  
AdSense AdSense  
Old 25 April 2016, 13:12   #2
rockape
Registered User
rockape's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Lincolnshire, England.
Age: 69
Posts: 157
Hi Mista,

I'll E-Mail you them.

Regards, Michael

aka rockape
rockape is offline  
Old 25 April 2016, 14:08   #3
Locutus
Registered User

 
Join Date: Jul 2014
Location: Finland
Posts: 753
As friendly as the solution is :-)

Can you list which ones are required here as well? that way its also documented for other people who probably run into the same issue.
Locutus is offline  
Old 25 April 2016, 16:47   #4
Hiddenevil
Registered User

Hiddenevil's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Sheffield, England
Posts: 65
Hi there

As grateful As i am for that suggestion, YAM says nothing in the read me about needing any specific datatypes and I'm reluctant to go spending 15 on something i might not need. After all I have Yam on other Amiga systems and it works fine. I suspect something else is going wrong here, i'm just not sure.
Hiddenevil is offline  
Old 25 April 2016, 18:41   #5
Hiddenevil
Registered User

Hiddenevil's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Sheffield, England
Posts: 65
Okay, I've solved it.

If anyone is coming here with the same problem, get yourself an old Amiga format Cover CD. You need the PNG data type from Classes/Datatypes & Devs/data types.

I copied the entire dir on to CF card before putting it on my A1200. Now I'm just working on getting Gmail working.
Hiddenevil is offline  
Old 26 April 2016, 11:04   #6
mfilos
Paranoid Amigoid

mfilos's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Athens/Greece
Age: 39
Posts: 1,576
Send a message via Skype™ to mfilos
I tried as well both with Google Apps and Zoho Mail (on private domains) and couldn't make it work (despite working a year back).
I think you won't manage making it run sadly due to changes on certificates and AmiSSL not supporting recent changes.
IIRC I saw a thread that a new version of AmiSSL and probably YAM will be released in the near feature that will support these changes.
mfilos is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
YAM and GMAIL Hiddenevil support.Apps 10 15 December 2015 11:11
Unpublished May and Yam 1 y 2 vitux project.Missing Full Shareware Games 3 28 September 2014 17:23
YAM 2.7 question melbourneben! support.Apps 2 07 May 2012 11:14
Yam settings BryanRodrigues New to Emulation or Amiga scene 1 09 September 2008 09:34
COnfiguring YAM Basquemactee1 support.Apps 3 21 April 2008 17:31

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.12124 seconds with 14 queries