English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 03 October 2012, 07:24   #1
leongt
Registered User
leongt's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Melbourne / Australia
Age: 65
Posts: 57
A1200 Tower Not Booting Up

After finally getting around to finishing my A1200 tower project and booting it up every thing worked great with the Lyra keyboard adapter and Indivision AGA LCD adapter working ok but after switching it off to make some minor adjustments the next time I turned it on all I got was a black screen, the HDD and CD ROM were still starting but no picture.

So I unplugged the drives and tried again still no picture, Then I tried with my sons Amiga power supply instead of the PC power supply and I and it worked ok and booted to the kickstart screen so went out and brought a brand new ATX supply but still got a black screen so I'm thinking my problem mite have something to do with the ATX to Amiga cable that I brought hope someone can help me with this.


PS The ATX to Amiga Cable I brought off Amiga Maniac
leongt is offline  
Old 03 October 2012, 07:59   #2
T_hairy_bootson
Workbitch 1.3

T_hairy_bootson's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Melbourne, Australia
Age: 42
Posts: 2,033
Sounds like you tracked down the problem already. Did you try the ATX to Amiga cable + PC Power supply combo on your sons amiga?

Melbourne Amiga User Group meeting this Thursday night, if you want to lug your tower down to Moonee Ponds anytime after 8pm, Im sure someone will be able to help.

Kellaway Ave Neighbourhood Centre 5 Kellaway Ave, Moonee Pond

P.S. Swap meet and auction night this month
T_hairy_bootson is offline  
Old 03 October 2012, 09:44   #3
leongt
Registered User
leongt's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Melbourne / Australia
Age: 65
Posts: 57
Didn't think of trying the PC power supply on my son's A600 will give it a go, As far as the Amiga User Group I don't have my own transport and wouldn't even think about using public to get from where I am just the other side of Dandenong to Mooney Ponds too many scumbags on the trains of a night time these days.

Last edited by leongt; 05 October 2012 at 14:29. Reason: fixed
leongt is offline  
Old 05 October 2012, 14:29   #4
leongt
Registered User
leongt's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Melbourne / Australia
Age: 65
Posts: 57
Seems it was my monitor cable, problem fixed
leongt is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1200 tower not booting up Angus support.Hardware 4 30 August 2010 22:50
Booting BBS-PC! 4.20 on an A1200 illy5603 support.Apps 4 16 September 2008 11:08
A1200: to TOWER or not to tower - that is the question buckrogers New to Emulation or Amiga scene 23 08 March 2005 17:15
A1200 Booting from CD backtoskooldaze support.Hardware 11 11 June 2002 20:24
Duel Booting an A1200 Tonycrew support.Hardware 5 01 June 2002 07:00

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 10:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06038 seconds with 13 queries