English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 21 September 2017, 19:03   #1
Signman
Registered User

Signman's Avatar
 
Join Date: Sep 2016
Location: Michigan
Posts: 283
Newly acquired Amigas with issues

Got two, A2000 and A4000
I have asked at others site and looks like a board or capacitor issue with the 2000. Black screen on trying to boot, take all cards out still no go, no drive click or action when floppy is inserted. There is a rom switcher and megachip on board also. See attached photo

Yes, there was some battery issue on both and I am removing them though it doesn't look like any damage. Famous last words eh?

With 4000 wouldn't boot until I took out all the Videotoaster boards and peripheral boards (this was from a professional video company)


Any input would be nice.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Amiga 2000 board.jpg
Views:	59
Size:	511.9 KB
ID:	54701  

Last edited by Signman; 21 September 2017 at 19:32.
Signman is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Newly received A1200 zerohour1974 New to Emulation or Amiga scene 13 12 March 2015 02:35
Look what I acquired for our HxC Conversion discopete Hardware pics 2 11 August 2013 19:26
Recently acquired A3000 AmigaJules Hardware pics 9 07 October 2008 10:24
last games acquired dlfrsilver project.SPS (was CAPS) 2 23 May 2006 23:12
Newly finished Atari ST Shooter! Fred the Fop Retrogaming General Discussion 19 28 July 2004 14:41

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06076 seconds with 14 queries