English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > abime.net - Hosted Projects > project.ClassicWB

 
 
Thread Tools
Old 03 January 2011, 11:13   #1
rave
Amiga's made me who I am.

rave's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Nottingham UK
Age: 41
Posts: 176
Lightbulb Help, need a CWB refresher please!

Hi all,

It's neen a while since I have used CWB, or any of my amigas for that matter, due to moving, divorce blah blah blah! lol.
Anyhow I have just installed CWB 68k on my A600 in preperation for when I get my ACA630.
I have tried searching the forum, but can only find some of the info I need.
I have downloaded all KG's whdload games and demos and want to get them going in CWB.
I have a CF as a hdd which is mountable in UAE, so the question is what do I do with the packs now?
I recall there is a script which adds them to a launcher, but where do I put them in CWB and do they need unzipping in CWB as winblows will probably error due to filenames etc.

Sorry for the n00b questions, its been a while since i last did all this on my A1200!

Thanks
rave is offline  
Old 03 January 2011, 13:27   #2
amigappc
Registered User
 
Join Date: Dec 2010
Location: Croatia
Age: 44
Posts: 103
Yes, it would be nice to have some answers from someone who knows better.

For example, I would use only 300 MB for System partition DH0 and Games, Temp, AND MYFiles I would like to have on the other partition, DH1 Work, for example.

How to transfer them there? Do i need to make new assigns? Do I need to edit WHDload files, user startup, or something else?

Maybe I can manage myself but it will take much time to catch all strings, but some Guru can solve this issues in a second by just pointing me (us) to right direction.

Thank you.
amigappc is offline  
Old 03 January 2011, 13:30   #3
Bloodwych
Moderator

Bloodwych's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: I'm behind you!
Posts: 3,763
I think you guys should start by watching the tutorial vids and read the webpage, then come back with what's still unclear.

http://classicwb.abime.net/classicweb/tutorials.htm

A lot of what you have asked is in the vids and on the webpage.
Bloodwych is offline  
Old 03 January 2011, 13:30   #4
rave
Amiga's made me who I am.

rave's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Nottingham UK
Age: 41
Posts: 176
Quote:
Originally Posted by amigappc View Post
Yes, it would be nice to have some answers from someone who knows better.

For example, I would use only 300 MB for System partition DH0 and Games, Temp, AND MYFiles I would like to have on the other partition, DH1 Work, for example.

How to transfer them there? Do i need to make new assigns? Do I need to edit WHDload files, user startup, or something else?

Maybe I can manage myself but it will take much time to catch all strings, but some Guru can solve this issues in a second by just pointing me (us) to right direction.

Thank you.
I remember on my A1200 setup that i had to edit a file to point it to my 2nd partition DH1 where i out all the demos and games, but its been so long i cant remember how i did it!
rave is offline  
Old 03 January 2011, 13:32   #5
dabone
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Location: Chattanooga TN, USA
Posts: 108
look in S: there is a assign-startup or something like that where you assign a-games and a-demos.


Later,
dabone
dabone is offline  
Old 03 January 2011, 13:43   #6
rave
Amiga's made me who I am.

rave's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Nottingham UK
Age: 41
Posts: 176
lol!

you can tell i havent been on the CWB site for a while, i didint know those vids were there!
infact i dont think they were last time i used it!
Thanks for the pointer Bloodwych!
Now ill go hide and RTFM!
rave is offline  
Old 03 January 2011, 13:48   #7
Bloodwych
Moderator

Bloodwych's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: I'm behind you!
Posts: 3,763
No problem, I never read manuals either! Plus as you said, a lot has changed since you last used the packs.
Bloodwych is offline  
Old 03 January 2011, 13:51   #8
amigappc
Registered User
 
Join Date: Dec 2010
Location: Croatia
Age: 44
Posts: 103
Quote:
Originally Posted by Bloodwych View Post
I think you guys should start by watching the tutorial vids and read the webpage, then come back with what's still unclear.

http://classicwb.abime.net/classicweb/tutorials.htm

A lot of what you have asked is in the vids and on the webpage.
First video speaks for itself.

You are the king.

Thank you.

Edit: Just one more info needed. Which game packs do you use for extracting? Tosec or something else?

Last edited by amigappc; 03 January 2011 at 14:33. Reason: After watching video
amigappc is offline  
Old 03 January 2011, 15:04   #9
Bloodwych
Moderator

Bloodwych's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: I'm behind you!
Posts: 3,763
Hi amigappc, the packs in the video are from the KGWHDLoad project:

http://wiki.abime.net/games/whdload/games

There are a few links there.
Bloodwych is offline  
Old 03 January 2011, 16:08   #10
amigappc
Registered User
 
Join Date: Dec 2010
Location: Croatia
Age: 44
Posts: 103
@Bloodwych Boy, your avatar is ugly, but you are the MAN!



Respect, and happy New Year 2011.
amigappc is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem installing CWB videofx project.ClassicWB 1 18 March 2013 21:55
2 Problems in CWB skydope project.ClassicWB 12 07 December 2011 12:50
Installing CWB onto a WB3.0 AndersHP project.ClassicWB 10 27 September 2010 11:15
CWB OS3.9 and BB3/4 UberFreak project.ClassicWB 2 16 June 2010 22:53
Gamesmenu (is it available seperate to CWB?) fitzsteve project.ClassicWB 4 03 May 2010 20:28

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 06:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08235 seconds with 13 queries