English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 28 October 2013, 18:04   #1
retrogamer
Zone Friend
 
Join Date: May 2006
Location: Sweden
Age: 41
Posts: 286
Can I use a Cocolino Mouse adapter on my Amiga 600?

Can I use a Cocolino Mouse adapter on my Amiga 600?

I mean can I plug the mouse adapter and a joystick.

retrogamer is offline  
Old 28 October 2013, 18:20   #2
roy bates
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Location: birmingham
Age: 51
Posts: 2,824
yes.what makes you think it wont fit with a joystick.

i can try a bit later and find out 100% if you like.

EDIT:hmmm,looks like you have a point it doesent even go in the mouse port,but theres enough room for the joystick to plug in.
youll need some kind of extension to plug it into.

where did that picture come from in your first post?

Last edited by roy bates; 28 October 2013 at 18:27.
roy bates is offline  
Old 28 October 2013, 18:30   #3
retrogamer
Zone Friend
 
Join Date: May 2006
Location: Sweden
Age: 41
Posts: 286
I got the picture from here.

http://amigastore.eu/en/39-mouse-ada...olino-ps2.html
retrogamer is offline  
Old 28 October 2013, 18:49   #4
roy bates
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Location: birmingham
Age: 51
Posts: 2,824
they must of forced it in and bolted it down,because it doesent just plug in and stay there on its own.
roy bates is offline  
Old 28 October 2013, 21:03   #5
Lord Aga
MI clan prevails

Lord Aga's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Belgrade, Serbia
Posts: 1,177
Just make a little adapter, or buy a 9-pin extension cable, and you'll be good
Or, buy a ready-made A600 extension board from Kipper2K. His work is always top stuff.
Lord Aga is offline  
Old 28 October 2013, 21:10   #6
retrogamer
Zone Friend
 
Join Date: May 2006
Location: Sweden
Age: 41
Posts: 286
Kipper2K's homepage does'nt seems to work anymore
retrogamer is offline  
Old 28 October 2013, 21:13   #7
Lord Aga
MI clan prevails

Lord Aga's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Belgrade, Serbia
Posts: 1,177
Yes, he said he'll be fixing it up these days
Just PM him. He's a terrific guy, and you'll arrange everything in no time.
Lord Aga is offline  
Old 28 October 2013, 23:19   #8
john1979
Registered User
john1979's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: UK
Age: 40
Posts: 748
I used a dremel to file off enough of the edge of the cocolino to make it fit. It's not perfect but gets the job done.
john1979 is offline  
Old 28 October 2013, 23:51   #9
johnim
Amibay Mod/Staff

johnim's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: birmingham uk
Age: 44
Posts: 1,024
hi get somthing like this

http://www.ebay.co.uk/itm/Amiga-600-...item25843c68b8
johnim is offline  
Old 29 October 2013, 21:36   #10
mfilos
Paranoid Amigoid

mfilos's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Athens/Greece
Age: 41
Posts: 1,577
I agree with johnim. Get that extension cables and be done with. I also have these and they rock.
mfilos is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wanted: COCOLINO PS/2 ADAPTER droopy MarketPlace 3 24 August 2013 09:48
Issues with my cocolino adapter and a Megadrive arcade stick Pichamelu support.Hardware 1 17 March 2012 07:35
PS/2 mouse adapter - Cocolino or Micromys V3? kmob support.Hardware 9 02 July 2009 12:05
WTB: Cocolino PS/2 Mouse Adapter StarEye MarketPlace 2 27 September 2008 14:55
using cocolino+PC mouse mrodfr support.Hardware 4 17 October 2005 11:13

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07274 seconds with 15 queries