English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 10 January 2021, 14:55   #1
Hiddenevil
Registered User

Hiddenevil's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Sheffield, England
Posts: 225
Wordsworth freezing

System
Amiga 500+
TF536
1Mb chip ram expansion with RTC clock (Amigakit)
8GB HD
WB 3.1.4.1

The issue:

Wordworth 6 & 7
Drawing shapes function

Over Christmas I was trying to make some Christmas present tags, I thought it would be an easy job. Draw a box, insert a field for FROM & TO. However I soon discovered I had one massive issue. Once I had drawn a box, I doubled clicked to bring up the properties. As soon as I click to change the colour, the screen locks up.

Additional info
Having made an image of my HD, I replicated my system in WinUAE and this freeze up also happens on an emulated setup
Hiddenevil is offline  
Old 11 January 2021, 12:58   #2
PeterK
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: Hangover
Posts: 2,860
Old application very often have not enough stack in their program icon. Try a higher value, maybe it helps?
PeterK is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wordsworth 2 Arnie request.Apps 15 29 September 2020 05:30
A1200 Freezing? blade002 support.Hardware 5 28 July 2020 16:12
Gem'X freezing? SolderPCB project.WHDLoad 0 26 September 2015 14:09
Wordsworth SE caver99 support.Apps 1 14 August 2011 13:35
Freezing UP Damage support.WinUAE 2 14 January 2003 15:01

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.11163 seconds with 13 queries