English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.WHDLoad

 
 
Thread Tools
Old 29 December 2016, 04:53   #1
IvanEBC
Registered User

 
Join Date: Jun 2016
Location: Adelaide
Posts: 470
New Ikari Warriors Release

Hi Guys.

Wondered if anyone else has had a chance to look over the new Ikari Warriors update that Stingray just released.

Using a 4000, i tried to recopy the slave over to update but appeared quite messy than the regular updates, so i did a clean install from a non cracked version. It proceeds along fine and completes with no errors. When double clicking the icon, i get a requestor...
Unable to open your tool 'Ikari Warriors'

Stingray seems to have mixed things up a bit, checking the icon it doesn't look for a .slave but a file called IWHD which is present in the folder i installed to. But the error is correct, i don't have a tool called "Ikari Warriors" in the install folder, only 4 files (and the data directory holding the disk image)
readme + Icon
IWHD and the Ikari Warriors icon.

Any ideas?

Anyone else had a chance to update their version?
IvanEBC is offline  
Old 29 December 2016, 07:57   #2
TjLaZer
Registered User
TjLaZer's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Tacoma, WA USA
Age: 47
Posts: 1,453
I just tried it and I cannot get the player to move with the joystick.

I had to copy the Slave1 file and rename it to IkariWarriors.slave as I did not want to reinstall it.
TjLaZer is offline  
Old 29 December 2016, 11:08   #3
IvanEBC
Registered User

 
Join Date: Jun 2016
Location: Adelaide
Posts: 470
OK, that got it working, just copying the slave is always a little ... is this right or not as sometimes the icons contain new or different info, but it did work, thanks.

Oh, joystick worked for me in at least one player mode.... so i can't vouch for why.
Press 1 for one player, not the button?
IvanEBC is offline  
Old 19 February 2017, 13:45   #4
StingRay
move.l #$c0ff33,throat

StingRay's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Berlin/Joymoney
Posts: 6,237
Quote:
Originally Posted by IvanEBC View Post
Stingray seems to have mixed things up a bit
Not true! The whole install script and icons have been done by Girv, I have "only" updated the slave and fixed the timing problems and a few other things. All the (quite messy!) install scripts and stuff weren't done by me and I didn't touch them at all.

I will, at a later date, redo the install scripts and use the standard install scripts instead of Girv's custom ones.
StingRay is online now  
Old 22 April 2019, 15:07   #5
Whittle
Registered User

 
Join Date: Nov 2017
Location: Bolton
Posts: 4
Question

Can you let me know where I'm going wrong please:

- Workbench 3.1.4
- WHDLoad 18.5
- Installer 44.6
- Ikari Warriors Install Package 2.00

Symptoms are the same as IvanEBC.

The post by TjLaZer suggests that I should move Slave1 (from the Install Package) and rename it.

Is that the case? If so, where do I need to put it as if I try putting it into the drawer that I installed it to then the original issue persists.
Whittle is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
looking for Medway Boys & Ikari intro dylandog request.Demos 9 02 December 2016 16:16
REQ: Ikari Warriors (not the Knight Hawks crack) Belgarath request.Old Rare Games 15 14 September 2012 00:27
Ikari Warriors NES jharrison Retrogaming General Discussion 0 12 December 2008 08:46
new york warriors doozie support.Games 12 04 May 2007 22:32
Bunk Ikari Warriors NTSC disk? NightSprinter support.Games 0 06 August 2006 08:49

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06540 seconds with 15 queries