English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 11 June 2008, 07:15   #41
zipper
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Location: finland
Posts: 1,382
Yeah, got some albums from Iznogoud - called Ahmed Ahne (Ahmed the Greedy) over here, from 70's/80's I think.
zipper is offline  
AdSense AdSense  
Old 11 June 2008, 07:18   #42
Fingerlickin_B
Amiga Nut
Fingerlickin_B's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Belco, Australia
Posts: 2,235
Quote:
Originally Posted by zipper View Post
Yeah, got some albums from Iznogoud - called Ahmed Ahne (Ahmed the Greedy) over here, from 70's/80's I think.
Now that sounds REALLY familiar!

For some reason I recall getting a strange feeling from these comics...like the characters were alive in my mind

PZ.
Fingerlickin_B is offline  
Old 11 June 2008, 13:31   #43
Iznougoud
Quite the odd one

Iznougoud's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Sweden
Posts: 180
Send a message via MSN to Iznougoud
Quote:
Originally Posted by Fingerlickin_B View Post
Isnougoud...please name the character in your avatar!

I remember that guy from my childhood!
Come to think of it, that avatar might just be a copyright violation. Ah, I hereby declare that all rights concering the character are reserved, and unfortunately not to me

Last edited by Iznougoud; 11 June 2008 at 13:33. Reason: Question already answered
Iznougoud is offline  
Old 11 February 2017, 22:56   #44
RiP
Registered User

 
Join Date: Feb 2017
Location: Planet Earth
Posts: 8
I have the same problem
Just bought an Amiga 500 PAL with A520 which works fine, colored output.
But when I connect it to my Amiga 2000 rev6 PAL, it gives me grayscale output
RiP is offline  
Old 11 February 2017, 23:25   #45
zipper
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Location: finland
Posts: 1,382
Quote:
Originally Posted by Iznougoud View Post
Come to think of it, that avatar might just be a copyright violation. Ah, I hereby declare that all rights concering the character are reserved, and unfortunately not to me
Deliberately misspelled? He's Ahmed Ahne (Achmed the Greedy) in Finnish - I might have quite a bunch of those left from '70s.
zipper is offline  
Old 30 April 2017, 22:23   #46
RiP
Registered User

 
Join Date: Feb 2017
Location: Planet Earth
Posts: 8
Quote:
Originally Posted by RiP View Post
I have the same problem
Just bought an Amiga 500 PAL with A520 which works fine, colored output.
But when I connect it to my Amiga 2000 rev6 PAL, it gives me grayscale output
Any idea?
RiP is offline  
Old 03 September 2017, 12:45   #47
RiP
Registered User

 
Join Date: Feb 2017
Location: Planet Earth
Posts: 8
I measured 12V from pins 21&22 and it was ~16V
Then I measured 5V from pins 21&23 and it was 0V

Last edited by RiP; 03 September 2017 at 14:59.
RiP is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No composite video output on A1200 Jonathan Drain support.Hardware 7 16 October 2011 04:34
Video and Sound doesnt match (video output) hipoonios support.WinUAE 8 26 July 2009 00:25
Bad video output landex support.Hardware 9 17 March 2008 04:16
A4000 memory and video output polbit support.Hardware 11 19 February 2007 15:00
Video output problem P-J support.WinUAE 2 19 November 2006 20:49

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.24446 seconds with 15 queries