English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 06 February 2016, 10:27   #21
Kin Hell
Registered User
Kin Hell's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Cornwall, UK
Posts: 605
Great stuff fella & definitely worth reading.

Kudos for the repair work around the resistor packs too. You should be proud.
Kin Hell is offline  
AdSense AdSense  
Old 06 February 2016, 12:13   #22
amigasith
Registered User

amigasith's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Wild South / Germany
Age: 42
Posts: 197
Thanks guys
amigasith is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dataflyer SCSI + IDE Problems grizzlyaddams support.Hardware 6 23 May 2015 20:57
A3000 problems....+Fastlane not working properly qq1975b support.Hardware 15 08 February 2014 02:35
FS:Retina Z3 4MB/Cyberstorm MKI 060/SCSI MKI/Cybervision 64 4MB/Arxxon SD/Fastlane Z3 Jon Hare MarketPlace 2 01 January 2013 08:18
For Sale: Z3 Fastlane - Fast SCSI 2 Controller + 16MB RAM Zetr0 MarketPlace 3 19 January 2010 09:38
Squirrel Scsi problems msbranin support.Hardware 2 17 October 2003 06:03

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.09216 seconds with 13 queries