English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > abime.net - Hosted Projects > project.ClassicWB

 
 
Thread Tools
Old 27 December 2013, 17:11   #1
Nostromo
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Location: The World!
Posts: 414
Adding/Editing PopupMenu?

I would like to add some entries in the PopupMenu in ClassicWB. I have managed to find the Prefs in Prefs directory, but no idea how to add/edit entries?

Thanks for any help

Nostromo is offline  
AdSense AdSense  
Old 02 January 2014, 17:16   #2
Bloodwych
Moderator

Bloodwych's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: I'm behind you!
Posts: 3,763
Depends on which version you are using.

The Scalos versions (FULL ADV ADVSP P96 UAE) have the menu options under the "Settings->Scalos->Menus" either from the Run icon or the top left Settings menubar.

The Workbench versions have the option under Right Click "Tools->Tools Prefs" or "SYS:Prefs/Tools Prefs".
Bloodwych is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Popupmenu.library 10.11 (from Scalos) seems to be buggy. PeterK support.Apps 8 12 February 2017 10:15
Editing games? Gatezee New to Emulation or Amiga scene 79 07 August 2011 23:43
Little hex editing help please Aria support.Games 4 16 June 2011 21:20
Editing swos Rooney support.Games 3 04 August 2004 05:10

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 04:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.13926 seconds with 12 queries