English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Requests > request.Other

 
 
Thread Tools
Old 27 February 2010, 16:24   #1
Cosmos
Banned
 
Join Date: Jan 2007
Location: France
Posts: 655
A3000 rev 7.3

zz

Last edited by Cosmos; 16 July 2011 at 19:42.
Cosmos is offline  
Old 28 February 2010, 07:21   #2
Cosmos
Banned
 
Join Date: Jan 2007
Location: France
Posts: 655
What's that ?

Last edited by Cosmos; 26 March 2010 at 19:59.
Cosmos is offline  
Old 28 February 2010, 12:54   #3
Cosmos
Banned
 
Join Date: Jan 2007
Location: France
Posts: 655
An A3000 without fast (only 1 Mo chip) will boot ?
Cosmos is offline  
Old 28 February 2010, 20:04   #4
hit
Registered User
 
Join Date: Jun 2008
Location: planet earth
Posts: 1,115
Quote:
Originally Posted by Cosmos View Post
What's that ?
i only can copy & paste what i've found. i dont have any real clue, but read on:
- http://amiga.resource.cx/mod/a3000.html
rev 7.2 - uses ROM tower instead of EPROMs
rev 7.3 - second production board / the ROM tower is fastened with wire ties

- http://www.amiga.org/forums/showthread.php?t=50433
"You can use regular A3000 Kickstart 3.1 ROMs in the tower (27c200 or 400), or a different "special" EPROM set in the other sockets without the tower! (27C2048)"

hope that helps a bit.
hit is offline  
Old 09 February 2019, 05:35   #5
mray
Registered User
 
Join Date: Dec 2017
Location: cypress tx usa
Posts: 37
Quote:
Originally Posted by hit View Post
i only can copy & paste what i've found. i dont have any real clue, but read on:
- http://amiga.resource.cx/mod/a3000.html
rev 7.2 - uses ROM tower instead of EPROMs
rev 7.3 - second production board / the ROM tower is fastened with wire ties

- http://www.amiga.org/forums/showthread.php?t=50433
"You can use regular A3000 Kickstart 3.1 ROMs in the tower (27c200 or 400), or a different "special" EPROM set in the other sockets without the tower! (27C2048)"

hope that helps a bit.
That does help
Thank you so much
Best regards
mray is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WTB: 3.1 roms for A3000 cv643d MarketPlace 0 23 March 2009 22:47
Trying to get 1.4 Beta ROMs (from A3000) to work in WinUAE woody.cool support.WinUAE 16 11 December 2008 00:15
A3000/A4000 kickstart roms billy support.WinUAE 11 28 May 2007 16:34
WTB: 3.1 ROMs for A3000 gizmomelb MarketPlace 2 12 February 2006 13:38
WTB: A3000 1.4 ROMs LocalH MarketPlace 14 02 March 2005 10:58

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 19:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06462 seconds with 13 queries