English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 28 July 2006, 01:48   #61
hexaae
Registered User
hexaae's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Italy
Age: 43
Posts: 1,127
Quote:
Originally Posted by ipren
Any chance that someone could upload the working version to the Zone again?

Thank you



/Mathias
This game really sucks! Yes, has top-quality audio-video but the gameplay is ridicule, there's almost no strategy except 'hit the button fast!' and you can die with 2 hits... c'mon! Is in The Zone anyway
hexaae is offline  
Old 28 July 2006, 09:16   #62
mihcael
Zone Friend
mihcael's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Aussie
Posts: 1,098
Quote:
Originally Posted by hexaae
This game really sucks! Yes, has top-quality audio-video but the gameplay is ridicule, there's almost no strategy except 'hit the button fast!' and you can die with 2 hits... c'mon! Is in The Zone anyway
So its a bit more realistic then your average B'EM up??
mihcael is offline  
Old 28 July 2006, 11:00   #63
hexaae
Registered User
hexaae's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Italy
Age: 43
Posts: 1,127
Quote:
Originally Posted by mihcael
So its a bit more realistic then your average B'EM up??
No, you're probably misleaded by the great gfx but belive me, this game is actually a crap to play, and beat'em'ups are one of the category I prefer (i.e. I have some experience with all SF, Final Fight, DDragon, Virtua Fighter etc. games)
It's not "more realistic", if you want something like that try Panza Kick Boxing...
hexaae is offline  
Old 14 September 2006, 20:17   #64
macce2
Retro maniac

macce2's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Finland
Age: 44
Posts: 874
@CFOU

Regarding older messages in this thread, I'm sorry that I haven't given you any accurate bug report yet, but it seems that I can't get CP to work anyhow on my A4000.. (ks. 3.1, 2 Mb Chip, 16 Mb Fast, 040/25, os 3.9 with bb1 & bb2 installed) . I've also tried to run the game straight from dos with no startup-sequence with different whdload options, but it don't fully work.
It always suddenly quits to dos with no reason.
I like Capital Punishment very much and would be happy if the most recent version of whdload installed CP could be uploaded once more to th Zone ?!?
macce2 is offline  
Old 15 September 2006, 18:16   #65
derLegoMann
Zone Friend
 
Join Date: May 2006
Location: Germany
Age: 35
Posts: 36
Hi!

Game is in the Zone!


/derLegoMann
derLegoMann is offline  
Old 08 March 2007, 23:18   #66
majkielek
 
Posts: n/a
Hi!

Could you help me with this geme?

I can't get it start in winuae 1.4.0, no matter how hard I try..

Could someone put in the Zone this HDF file with proper ver of CP?

Cheers to all!
 
Old 08 January 2019, 22:13   #67
spudje
Registered User

 
Join Date: Dec 2014
Location: Netherlands
Posts: 922
The HDF I found works, but requires keyboard input for the (cracked) copy protection. The slaves don't work, although they automatically skip the copy protection. Is there a way to get through the copy protection without a keyboard (CD32) with the HDF image?
spudje is offline  
Old 23 January 2019, 20:05   #68
AC/DC HACKER!
Registered User

 
Join Date: Aug 2016
Location: DigitalCorruption/iNT
Posts: 273
The 1.1a slave is fine. CD and floppy versions work fine with my real A4000 with loads of RAM. I also have a CyberstormPPC/68060. It's also doing well with WinUAE 4.1.0.

The only thing is I'm not very good at playing it. My butt is always kicked, doesn't matter what settings I use. Otherwise, well made game and pretty to look at but playing is too challenging for me. So I only enjoy the esthetics.
AC/DC HACKER! is offline  
Old 23 January 2019, 20:11   #69
jotd
This cat is no more
jotd's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: FRANCE
Age: 47
Posts: 2,927
... like Rise of the Robots...
jotd is offline  
Old 24 January 2019, 05:29   #70
AC/DC HACKER!
Registered User

 
Join Date: Aug 2016
Location: DigitalCorruption/iNT
Posts: 273
Haha! I was able to play Rise of the Robots some, but it has clunky game play.
AC/DC HACKER! is offline  
Old 24 January 2019, 15:38   #71
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 42
Posts: 13,631
Quote:
Originally Posted by AC/DC HACKER! View Post
The 1.1a slave is fine.
There is in emulation; see this thread: Capital Punishment english version

Anyway, Stingray has provided a nice work-around and is going to look into fixing
DamienD is offline  
Old 26 January 2019, 02:01   #72
AC/DC HACKER!
Registered User

 
Join Date: Aug 2016
Location: DigitalCorruption/iNT
Posts: 273
I knew about the work-around also, but since it functions in English, I didn't think much of it. I didn't read the Doc that's in the directory about tips. I was able to finally win some fights.. I might also check the CPTrainer. I saw that a long time ago but didn't check it.
AC/DC HACKER! is offline  
Old 26 January 2019, 02:40   #73
AC/DC HACKER!
Registered User

 
Join Date: Aug 2016
Location: DigitalCorruption/iNT
Posts: 273
Quote:
Originally Posted by DamienD View Post
There is in emulation; see this thread: Capital Punishment english version

Anyway, Stingray has provided a nice work-around and is going to look into fixing
You still wanna try that CPTrainer? I bet your test HF doesn't have User-Startup? Create it, and add at least ";" as 1 liner. Press enter. Save it.
Now it give the cpcheat another go. :-)
AC/DC HACKER! is offline  
Old 27 January 2019, 04:23   #74
AC/DC HACKER!
Registered User

 
Join Date: Aug 2016
Location: DigitalCorruption/iNT
Posts: 273
I used some time, DamienD, getting the game to be functional with my A4000 CSPPC. Been a while since I have. From 1.0 to 1.1 it's not all that different. It's in the How that makes things happen... Whew! (You don't need a Floppy.)

Unless asked, it's not really worth it.. Use the WHDLoad version! Really!! I'm a fan of getting CLI stuff to function in some form (some more complex than others), but...not with this game. HA!
AC/DC HACKER! is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Capital Punishment on HD bull4342 support.WinUAE 13 28 December 2010 23:42
capital punishment stuntpup support.Games 11 04 September 2007 20:44
Capital Punishment ? Leo42 support.WinUAE 0 25 January 2003 05:28
Capital Punishment colin2712 support.Games 0 10 February 2002 02:25

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08065 seconds with 13 queries