English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 29 July 2012, 13:10   #1
dex
Eat Electric Death

dex's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Germany
Posts: 320
Hooooo Hired Guns WHDload Error #205 (object not found) on writing "SavedGames/Track00"?

Hello everyone, when trying to save in Hired Guns (latest official and registered WHDload) it exits to Workbench and I get the following error: Error #205 (object not found) on writing "SavedGames/Track00"?

Could it be that it wants some "SavedGames" folder to be at some required location? What am I doing wrong? All other games are working fine of course, saving, loading etc. I have all necessary files in the right place I guess (hence the other games are working).

Any ideas?
dex is offline  
Old 29 July 2012, 13:23   #2
Lord Aga
MI clan prevails
Lord Aga's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Belgrade, Serbia
Posts: 998
HG has a terrific HD installer. Why is it WHDloaded in the first place ?
Try the normal installation.
Lord Aga is online now  
Old 29 July 2012, 13:48   #3
dex
Eat Electric Death

dex's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Germany
Posts: 320
Alright, I followed the manual and dragged the install icon ("English") to a drawer on my HD where I usually install my games. However, it keeps telling me "HDInstall Not enough space on target device! Drag this icon into a drawer on your hard disk, then run me from there."

What am I possibly doing wrong here?

I'd still like a solution to the WHDload problem in that case
dex is offline  
Old 29 July 2012, 13:56   #4
Lord Aga
MI clan prevails
Lord Aga's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Belgrade, Serbia
Posts: 998
Wow what a streak of bad luck I'm sorry I can't help you. I must have installed/played HG like a million times, and never had any problems. It was the cleanest and most technically superior game I have ever seen.
Hopefully someone else will know what to do.

Cheers !
Lord Aga is online now  
Old 29 July 2012, 14:12   #5
dex
Eat Electric Death

dex's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Germany
Posts: 320
Yes, I hope so to It's strange, everything's in order and I've installed countless games without problems before. Even on the same system.
dex is offline  
Old 29 July 2012, 14:30   #6
dex
Eat Electric Death

dex's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Germany
Posts: 320
Hey, I tried it again and the original install worked! Here's what I did (it's either one of these things, or a combination):

Before I accidently started the install from the floppy itself (then the error comes up of course), I then copied it to the other HD but the error kept popping up. I also had 4 drives enabled in WinUAE.

1. I checked "Disable UAEFSDB-support" in the WinUAE options
2. I enabled only the first drive
3. I copied the icon ("English") from the install folder to my HD
4. I started it only after I copied it to the install folder

and it worked.

However, it would STILL be interesting to know why the WHDload version doesn't function
dex is offline  
Old 29 July 2012, 15:31   #7
Lord Aga
MI clan prevails
Lord Aga's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Belgrade, Serbia
Posts: 998
Yipee
But somehow I thought you were installing it on a real Amiga
Possibly some of those options were the problem.

Anyway, have fun now, it is an incredible game
Lord Aga is online now  
Old 30 July 2012, 15:07   #8
Anakirob
Unregistered User
Anakirob's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Tasmania
Age: 37
Posts: 858
Quote:
Originally Posted by Lord Aga View Post
HG has a terrific HD installer. Why is it WHDloaded in the first place ?
Well, the WHDLoaded version does defeat the copy protection.
Quote:
Originally Posted by dex View Post
Hello everyone, when trying to save in Hired Guns (latest official and registered WHDload) it exits to Workbench and I get the following error: Error #205 (object not found) on writing "SavedGames/Track00"?

Could it be that it wants some "SavedGames" folder to be at some required location? What am I doing wrong? All other games are working fine of course, saving, loading etc. I have all necessary files in the right place I guess (hence the other games are working).

Any ideas?
It's been a while since I played it, but I seem to recall that it requires you to format a save disk before you can select the save to floppy option.

Last edited by Anakirob; 30 July 2012 at 15:13.
Anakirob is offline  
Old 30 July 2012, 20:55   #9
mailman
Zone Friend

mailman's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Warsaw/Poland
Age: 40
Posts: 2,296
Quote:
Originally Posted by dex View Post
Could it be that it wants some "SavedGames" folder to be at some required location? What am I doing wrong? All other games are working fine of course, saving, loading etc. I have all necessary files in the right place I guess (hence the other games are working).

Any ideas?
Is it original or cracked version? If the latter, then it is normal.
mailman is offline  
Old 30 July 2012, 22:28   #10
Psygore
Moderator

Psygore's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: France
Posts: 484
It seems the whd install does not create 'SavedGame' dir, just do a makedir in HiredGuns/game/
Psygore is offline  
Old 09 August 2012, 01:09   #11
dex
Eat Electric Death

dex's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Germany
Posts: 320
It have and use the original version of the game. Maybe that helps, thanks Psygore
dex is offline  
Old 09 August 2012, 14:55   #12
Psygore
Moderator

Psygore's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: France
Posts: 484
if the "SavedGames" does not exit, you can create it yourself.
Psygore is offline  
Old 08 February 2019, 04:35   #13
xubidoo
Scoobydoo

xubidoo's Avatar
 
Join Date: Feb 2019
Location: blackburn UK
Age: 52
Posts: 49
7 years on and very helpful ,thanks Psygore , your a lifesaver
xubidoo is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Exception "Line 1111 Emulator" ($2c) Error at $1004" when exiting game demolition support.WinUAE 15 30 November 2012 17:43
DOS-Error #205 on reading "Disk.1". e5frog project.WHDLoad 6 22 July 2010 19:03
UAE Dos Error #205 (object not found)..... (?) DC33 support.Games 8 09 June 2008 10:05
"DOS-Error #205 (object not found) on reading "devs:kickstarts/kick 40068.a4000" Brutal_dentist New to Emulation or Amiga scene 10 04 April 2005 00:12
"DOS-Error #205 (object not found) on reading "devs:kickstarts/kick 40068.a4000" Unregistered New to Emulation or Amiga scene 1 22 December 2004 10:48

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08215 seconds with 15 queries