English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 27 November 2019, 12:59   #1
Foebane
Registered User
 
Join Date: Sep 2011
Location: Cardiff, UK
Age: 47
Posts: 1,844
OT - XMPlay question

Sorry if I'm posting here about a non-Amiga app, but I don't know where such posts normally go, so please move it if it needs to.

I'm using the latest version of XMPlay for Windows, but I wanted to reset the settings to default and so I deleted the xmplay.ini file, but the settings are still there but now I have no configuration file.

How can I get the configuration file back? I've read that XMPlay no longer uses the Registry for settings, but they must be somewhere I can backup?
Foebane is offline  
Old 27 November 2019, 13:36   #2
ross
Per aspera ad astra

ross's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Crossing the Rubicon
Age: 49
Posts: 2,240
I've my configuration file here:
C:\Users\myname\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\xmplay\xmplay.ini
ross is offline  
Old 27 November 2019, 15:03   #3
andy2004
Zone Friend
 
Join Date: May 2006
Location: Hampshire
Age: 44
Posts: 117
Send a message via Yahoo to andy2004
just run xmplay, right click.. options and stuff, on the left panel OUTPUT on the right side you should have file writing.. folder: this is where the ini file would be put as well as other files like the song list. change any 1 setting within the whole of the options and stuff and it should recreate the ini file infact it should have recreated the ini as soon as you run it and close it.
Long time user of xmplay.. was/is latest version is 3.8.3.30 just for information purposes.

forgot to put.. my xmplay.ini is in the same folder as xmplay.exe
andy2004 is offline  
Old 27 November 2019, 19:20   #4
Foebane
Registered User
 
Join Date: Sep 2011
Location: Cardiff, UK
Age: 47
Posts: 1,844
Quote:
Originally Posted by ross View Post
I've my configuration file here:
C:\Users\myname\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\xmplay\xmplay.ini
That's it! I found it. Thank you, Ross. I tried AppData myself, but didn't explore it thoroughly. At least that's that question answered.
Foebane is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
XMPlay 3.83 Viceroy News 2 10 January 2018 23:26
Suntronic not recognized by Xmplay Nova request.Modules 10 22 August 2016 05:26
Amiga 1200...board revisions question / wire link modification question voyager_1701e support.Hardware 3 20 February 2014 13:32
XMPlay 3.4 Released Ultron News 1 09 April 2007 18:03
question nnever2000 project.SPS (was CAPS) 2 16 July 2003 18:15

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07632 seconds with 14 queries