English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 17 May 2020, 09:00   #21
honx
Registered User

honx's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: Klagenfurt / Austria
Posts: 1,417
sorry, i still have to try! i totally forgot about that!
maybe because i downloaded it while at workplace?
honx is offline  
Old 18 May 2020, 21:11   #22
AC/DC HACKER!
Registered User

AC/DC HACKER!'s Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Location: SCC-NAC-dC-iNT
Posts: 711
Slaps you around with a couple floppy disks. Haha!
AC/DC HACKER! is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fastlane Z3 SCSI won't boot anymore MagerValp support.Hardware 0 28 May 2017 13:35
Winuae won't start anymore/crashes jamotide support.WinUAE 6 01 July 2012 00:18
WinUAE won't detect roms in main folder Maren support.WinUAE 11 01 October 2010 11:39
A4000D won't boot anymore lopos2000 support.Hardware 14 30 June 2005 15:27
HD on 1200 won't boot anymore Iguana support.Hardware 3 24 May 2003 21:53

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 12:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.11602 seconds with 16 queries