English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.CD32 Conversion

 
 
Thread Tools
Old 07 November 2016, 16:21   #21
rave
Amiga's made me who I am.

rave's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Nottingham UK
Age: 39
Posts: 176
Send a message via AIM to rave Send a message via MSN to rave Send a message via Yahoo to rave
Can't wait to try this out!

Many thanks for your hard work
rave is offline  
AdSense AdSense  
Old 08 November 2016, 14:16   #22
mazxim
Registered User

mazxim's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Italy
Posts: 53
Quote:
Originally Posted by deaddisk View Post
Hello!

Mirror from CD 1:
http://filehorst.de/d/bEqAltfy

Mirror from CD 2:
http://filehorst.de/d/biqCvtgI
Thank you! :-)
mazxim is offline  
Old 12 December 2016, 22:27   #23
spudje
Registered User

 
Join Date: Dec 2014
Location: Netherlands
Posts: 785
Picked a few of the games from the CD and put them on my CD32 SX32 CF, together with many other of the CD32load games. Starting from the top of the list. BTW all worked fine in WinUAE.

Agony: Crashes, right before the actual game should start (So intro and 2 splash screens work).
Using CD32load30 with IDEHD DISKUNIT=2 (and buttonwait and vk=$15).

Awesome: Black screen after intro (will try later without the filecache option).

Last edited by spudje; 12 December 2016 at 22:39.
spudje is offline  
Old 14 December 2016, 23:03   #24
newflesh1
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Location: Haddington
Posts: 55
Really good compilation. I just wished that you could do that for the A1200.
newflesh1 is offline  
Old 15 December 2016, 09:15   #25
Amigajay
醉拳
Amigajay's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: England
Posts: 1,727
Quote:
Originally Posted by newflesh1 View Post
Really good compilation. I just wished that you could do that for the A1200.
Well A1200 owners would be wiser to use Whdload and have every game on a CF card, i only make these discs as CD32 owners don't have that option.
Amigajay is offline  
Old 16 December 2016, 17:59   #26
newflesh1
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Location: Haddington
Posts: 55
I do have Whdload but the front end you guys have put on these compilations is great.
It would be great to just have the the compilations for the games.
newflesh1 is offline  
Old 17 December 2016, 08:57   #27
Anakirob
Unregistered User
Anakirob's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Tasmania
Age: 36
Posts: 858
Is it possible to get Globdule running at 60Hz on A1200+WHDLoad? I tried running it in NTSC mode as its display seems to be only 200 pixels high, but it hangs on the title screen.
Anakirob is offline  
Old 24 February 2018, 18:08   #28
toples50
Registered User

 
Join Date: Jan 2018
Location: Greece
Posts: 63
Many thanks!
toples50 is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unofficial CD32 Release - The Ultimate Amiga Dizzy Collection CD32 Amigajay project.CD32 Conversion 28 Yesterday 02:15
Unofficial CD32 Release - Team 17 : The Complete Amiga Works Amigajay project.CD32 Conversion 41 05 November 2017 07:26
Unofficial CD32 Release - Factor 5 : The Complete Amiga Works Amigajay project.CD32 Conversion 28 06 February 2017 15:43
Unofficial CD32 Release - Seven Over Par - Amiga Golf Classics Amigajay project.CD32 Conversion 8 29 November 2016 09:19
Unofficial CD32 Release - Unreleased Amiga Game Collection Amigajay project.CD32 Conversion 30 26 May 2016 16:42

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.09756 seconds with 14 queries