English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Retrogaming General Discussion

 
 
Thread Tools
Old 10 June 2014, 10:30   #1
fatboy
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Location: the unknown
Posts: 137
MWB - AmigaSYS - Classic WB?

Hi!,
I'm currently running ClassicWB Lite of my un-expanded A1200 (runs fine, but struggles with WHD with only 2 meg). An ACA card is on my shopping list so I will be able to install a more resource hungry OS pack.

I really like the Magic Workbench look, but can't find a decent pre-configured pack to get me started.

I like the look of AmigaSYS but was waiting for v5 (is it still being developed?).

Love the functionality of the ClassicWB packs but just wanted to try something else.

Any advice?
fatboy is offline  
Old 10 June 2014, 10:39   #2
Peter
Unemployed & Lovin' it
Peter's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Kent
Age: 50
Posts: 2,614
Better Workbench.

http://lilliput.amiga-projects.net/BetterWB.htm

I think (As far as I remember) you may have to install MWB over the top of it.
Peter is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AmigaSYS 4 Dary News 233 29 October 2015 02:18
Nickprefs with mwb on a500, getting kronuz support.Apps 2 06 November 2012 10:52
Classic WB OS3.9 VS Classic WB ADV SP fitzsteve project.ClassicWB 6 28 December 2009 21:27
AmigaSYS 3 Dary News 11 07 September 2005 00:44
AmigaSYS 1.7 is out! Dary News 0 08 February 2005 19:55

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05486 seconds with 13 queries