English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 14 July 2005, 11:52   #1
Stig
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Location: UK
Age: 41
Posts: 103
Won't quit

I've been playing the game "Wonderland: Dream The Dream" but it freezes on quit. I tried every possible config but I can't seem to find the proper one. Another annoyance would be that the mouse movement is quite choppy, although everything is perfectly playable.

I had the privilege to test it on a real a1200 and I didn't experience any of the issues noted above, hence it's likely to be me or something not working ok in WinUAE.

Any thoughts, questions?.
Thanks.

Last edited by Stig; 14 July 2005 at 11:57.
Stig is offline  
Old 14 July 2005, 15:39   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 21,902
Quit = quit to Workbench?

Maybe common stack overflow problem? (try running "stack 1000000" before running the game from shell)

Unfortunately there are too many variables if you don't have the exact same KS/WB installation and applications in both WinUAE and A1200...
Toni Wilen is offline  
Old 14 July 2005, 18:28   #3
Stig
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Location: UK
Age: 41
Posts: 103
The WB installation is exactly the same. The hardware is pretty much the a1200 quickstart preset but with 4 additional mb's of fast ram, which of course, I commanded WinUAE to use. The applications might be different though, he's been using that a1200 for longer than I'd care to remember without re-installing anything, so....am I hopeless? and yes, I meant quit to WB.
Stig is offline  
Old 16 July 2005, 11:17   #4
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 21,902
You didn't say if increasing the stack helped..

What happens if you boot without startup-sequence? Without JIT? Without Picasso96?
Toni Wilen is offline  
Old 16 July 2005, 14:45   #5
Stig
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Location: UK
Age: 41
Posts: 103
If it did, I would have mentioned it

As for the startup sequence, there's none so far. JIT makes absolutely no difference and I don't have picasso installed.
Stig is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pc Keyboard Quit key? thanius project.WHDLoad 4 30 November 2010 21:27
I quit EAB Galahad/FLT Amiga scene 88 17 May 2010 20:50
RequestChoice without quit button. olesio support.Apps 6 06 August 2009 23:03
Problem restarting after quit jthomas support.WinUAE 4 17 April 2006 14:59
Cannot Quit WB @UAE support.Apps 7 12 June 2005 14:49

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06090 seconds with 13 queries