English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 09 June 2015, 15:33   #1
DualC
 
Posts: n/a
WinUAE 3.1 and old 3.0 configuration = trouble.

Hi..

I have installed Amiga OS 4.1 with the old WinUAE 3.0 version, .. all works perfect.

Today i tried to download the new 3.1 version and copied it over the old install..

But whan i trie to run my old configuration it doesent boot, .. i only see a CLI prompt and nothing more.

Does somone have any idea whats wrong?

/M
 
Old 09 June 2015, 16:36   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 22,105
Tick Paths panel "Enable full logging", boot normally, when CLI window opens, open GUI, click Paths panel "Save All" button and attach the file. (contains logs and config)
Toni Wilen is offline  
Old 09 June 2015, 18:39   #3
DualC
 
Posts: n/a
Hi Toni..

Thx for the answer, .. and here is the file...

/M
Attached Files
File Type: zip winuae_debug.zip (13.6 KB, 58 views)
 
Old 09 June 2015, 18:46   #4
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 22,105
Check your SCSI CD config, it has odd path information in the config file and.
Toni Wilen is offline  
Old 09 June 2015, 19:01   #5
DualC
 
Posts: n/a
Ahh, i removed the CD path in the config.. and yeah it works as before.

Thx for the help

/M
 
Old 09 June 2015, 22:14   #6
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 22,105
Did you have CD in your CD drive (or whatever drives you have) and you had CSPPC configured for CD boot?

I can't see any 3.0/3.1 differences.
Toni Wilen is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
configuration WinUAE for PM2extra pm2extra support.Games 4 21 January 2008 18:43
joystick configuration trouble Morkai support.WinUAE 3 27 April 2007 09:11
WinUAE Configuration downloads? Yesideez Retrogaming General Discussion 5 24 March 2007 17:24
Problems with WinUAE's configuration Unregistered support.WinUAE 1 20 August 2004 14:16
CD configuration od Winuae Edmond support.WinUAE 0 06 March 2003 16:07

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06241 seconds with 16 queries