English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Other

 
 
Thread Tools
Old 04 November 2009, 13:38   #1
paulisthebest
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Location: uk
Posts: 18
PCMIA Net 3c589.device

Woohoo, my new accelerator board came today, 8mb of ram on it, so almost all WHDLOAD games work, ive also registered that so waiting for my key.

Now, the 3C589D combo card - i got it installed and i got miamideluxe installed. I think ive got it setup right, im just wondering what browser to use with it for basic internet browsing.

The amiga is an a1200 with 8mb fast ram, 2mb chip ram, and workbench 3.1.

Any help would be appreciated
paulisthebest is offline  
Old 04 November 2009, 13:49   #2
meega
Secret Lemonade Drinker
meega's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Oooh what a feeling yeaaah dancing on the ceiling
Posts: 313
What is the "accelerator" - just a RAM board? If so, unless you put a 4MB simm in that expansion you might get PCMCIA conflict...
meega is offline  
Old 04 November 2009, 13:52   #3
Angus
Amiga Games Database
Angus's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: South West England
Posts: 603
Quote:
Originally Posted by paulisthebest View Post
Woohoo, my new accelerator board came today, 8mb of ram on it, so almost all WHDLOAD games work, ive also registered that so waiting for my key.

Now, the 3C589D combo card - i got it installed and i got miamideluxe installed. I think ive got it setup right, im just wondering what browser to use with it for basic internet browsing.

The amiga is an a1200 with 8mb fast ram, 2mb chip ram, and workbench 3.1.

Any help would be appreciated
IBrowse is a pretty good option, btw, if memory serves (my memory!) you may want a couple of aminet files called card_reset and I think card something else which correct a couple of Amiga pcmcia issues. Also (I think AmiTCP and Genesis both actually work somewhat better with the pcmcia than Miami. Probably nothing too major though.
Angus is offline  
Old 04 November 2009, 13:58   #4
paulisthebest
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Location: uk
Posts: 18
Quote:
Originally Posted by meega View Post
What is the "accelerator" - just a RAM board? If so, unless you put a 4MB simm in that expansion you might get PCMCIA conflict...
its the MTec 1230 MK-IV Accelerator Board 030/40-MHz. The 8mb is onboard, there is no simm expansion slot.


paulisthebest is offline  
Old 04 November 2009, 14:00   #5
meega
Secret Lemonade Drinker
meega's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Oooh what a feeling yeaaah dancing on the ceiling
Posts: 313
Sounds like you could be good to go.
meega is offline  
Old 04 November 2009, 14:34   #6
paulisthebest
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Location: uk
Posts: 18
Ok, downloaded ibrowse, mui3.8 etc all installed, got miamidx in bkg running and online, but if i try to go to a website it says HOST LOOKUP FAILED, NO DNS ENTRY found, anyone shed some light on this?
paulisthebest is offline  
Old 04 November 2009, 14:37   #7
Predseda
Puttymoon inhabitant
Predseda's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: The City of Townsville
Age: 41
Posts: 5,426
Send a message via ICQ to Predseda
Quote:
Originally Posted by paulisthebest View Post
its the MTec 1230 MK-IV Accelerator Board 030/40-MHz. The 8mb is onboard, there is no simm expansion slot.

If there is a jumper to switch between 4/8mb respectivelly, it is possible that you will need to degrade your memory. M-TECs are well known for PCMCIA conflicts in more than 4mb memory mode, I also have one. You will see.
Predseda is offline  
Old 04 November 2009, 14:58   #8
paulisthebest
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Location: uk
Posts: 18
its ok ive sorted it, wow internet on my amiga! It was to do with TCP/IP settings!
paulisthebest is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Workbench 3.1+pcmia JACK98 New to Emulation or Amiga scene 4 23 May 2009 00:17
FS: A1200/A600 3C589 Etherlink PCMCIA card & 6ft Dongle - $25/ea aperez MarketPlace 0 27 March 2009 19:54
uaehf.device and HDToolbox: Error 224 reading device description Ebster support.WinUAE 3 16 September 2008 09:24
PCMIA Flash Drivers Amigaice support.Hardware 5 01 February 2005 20:01
Am After PCMIA Squirrel CD ROM CU_AMiGA MarketPlace 6 16 January 2005 13:39

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06622 seconds with 13 queries