English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > abime.net - Hall Of Light > HOL news

 
 
Thread Tools
Old 14 January 2015, 23:18   #1
rygar
Registered User

 
Join Date: Nov 2007
Location: Poland
Posts: 226
Strife

I found nice info about port here:
http://en.wikipedia.org/wiki/Strife_%28video_game%29

Download:
http://aminet.net/package/game/misc/StrifeAGA-1.0
rygar is offline  
Old 15 January 2015, 01:49   #2
Nobby_UK
Registered User
Nobby_UK's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Liverpool
Posts: 1,139
Prob... quicker under ZDooM
http://aminet.net/search?query=zdoom
Nobby_UK is offline  
Old 19 January 2015, 19:10   #3
lantus360
Registered User
 
Join Date: Feb 2013
Location: Olathe, Kansas
Posts: 211
I ported it almost 2 years ago

development thread about it was here - http://eab.abime.net/showthread.php?t=68157
lantus360 is offline  
Old 07 February 2019, 16:47   #4
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italy)
Posts: 5,175
Successfully tested Strife 1.2 RTG

A sore point that the AMiGA version cannot be started in the window, the parameter is ignored.

[ Show youtube player ]

Last edited by AMIGASYSTEM; 07 February 2019 at 17:41.
AMIGASYSTEM is online now  
Old 12 April 2019, 10:34   #5
Overmann
Registered User

Overmann's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Norway
Posts: 210
This port performs amazingly well on AGA. I'm running it super smooth on my 1260/66. Props to lantus360, Great work!

I do run into some issues though. I've downloaded the most recent v1.2. When running it on RTG it performs very slowly (probably about half the fps of the AGA version). I'm running my CV64/3D in FastZII mode, which in the benchmarks I've run performs quite a bit faster then AGA on all tests. Could there be some tweaks to improve my performance?

Also, I have to use -nosound for the game to launch. I've had no luck with doomsound.library in other wad-game ports either. "Fails to load doomsound.library" every time. I'm using 37.3 of the library (which I understand should work on WB 3.1.4), are there some requirements that might not be covered in the readme? I must be missing something.

Lastly, is there a way to enable subtitles without disabling voice?
Overmann is offline  
Old 12 April 2019, 11:48   #6
starship
Registered User
starship's Avatar
 
Join Date: Nov 2016
Location: turkiye
Posts: 151
I run this port on radeon with 4000 nearly three times faster on rtg from aga. Your card on zorro2 mode( not zorro3) and cv64/3d is a slow card.
starship is offline  
Old 12 April 2019, 12:26   #7
Overmann
Registered User

Overmann's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Norway
Posts: 210
Quote:
Originally Posted by starship View Post
I run this port on radeon with 4000 nearly three times faster on rtg from aga. Your card on zorro2 mode( not zorro3) and cv64/3d is a slow card.
It is indeed a slow card, but it should still perform significantly better then AGA. It is not running in ZorroII mode, but fastZII, roughly twice as fast as ZorroII.
Overmann is offline  
Old 12 April 2019, 15:54   #8
starship
Registered User
starship's Avatar
 
Join Date: Nov 2016
Location: turkiye
Posts: 151
Beter waiting vampire 1200 maybe.
starship is offline  
Old 13 April 2019, 13:42   #9
Overmann
Registered User

Overmann's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Norway
Posts: 210
Quote:
Originally Posted by starship View Post
Beter waiting vampire 1200 maybe.
Well, as stated it runs very well in AGA. The RTG performance iks therefore not really a big deal, but if there are things I can do I would like to know them.

The big thing is really doomsound.library not working and not being able to get subtitles without voices. Doomsound fails with all games that try to use it here but after having read the docs I really can't understand what it might be so I'm hoping someone with a similar setup might have had a similar problem. The version I'm trying is supposed to work well in WB 3.1.4.
Overmann is offline  
Old 30 May 2019, 17:39   #10
lantus360
Registered User
 
Join Date: Feb 2013
Location: Olathe, Kansas
Posts: 211
I am not the author of the 1.2 version with RTG on Aminet.

I added RTG mode for the Vampire team that I never got around to releasing almost 2 years ago now. I just added it to the zone if you wanted to try that version and see if its any better in RTG.

launch it with

strife.exe -cgx

also -novoice will start the game without speech and will enable subtitles in the game

let me know if performance is any better with RTG

thanks!

http://eab.abime.net/zone/strife-rtg.lha

Last edited by lantus360; 30 May 2019 at 18:11.
lantus360 is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New port coming - Strife AGA lantus360 News 54 17 April 2013 08:06

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07089 seconds with 15 queries