English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > abime.net - Home Projects > project.IRC

 
 
Thread Tools
Old 10 November 2003, 23:27   #1
Ian
Global Moderator

Ian's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Derby, UK
Age: 41
Posts: 2,178
CGi-IRC problem

It always starts like this for me, anyone else suffer from this?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	wot.png
Views:	635
Size:	30.8 KB
ID:	6153  
Ian is offline  
Old 10 November 2003, 23:36   #2
jmmijo
Junior Member
jmmijo's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: PDX
Age: 57
Posts: 2,372
seems to work ok for me with MyIE2
jmmijo is online now  
Old 10 November 2003, 23:50   #3
Big-Byte
Long time member

Big-Byte's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: UK
Posts: 754
Yes I always have this prob...

Make sure the window is maximised before you load the page.
I have to log in about 3-6 times before it corrects itsself
Big-Byte is offline  
Old 11 November 2003, 01:27   #4
FromWithin
Music lord

FromWithin's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Liverpool, UK
Age: 45
Posts: 619
*cough* Opera *cough*
FromWithin is offline  
Old 11 November 2003, 10:59   #5
mr_0rga5m
Tik Gora :D

mr_0rga5m's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Round yo momma's
Posts: 1,273
Quote:
Originally posted by FromWithin
*cough* Opera *cough*
*cough* is crap *cough*
mr_0rga5m is offline  
Old 11 November 2003, 11:07   #6
Ian
Global Moderator

Ian's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Derby, UK
Age: 41
Posts: 2,178
When you have a browser that works with 99% of the websites in the world, why install one that doesn't?

It would be smarter to just install mIRC and avoid the CGI-IRC client.
Ian is offline  
Old 11 November 2003, 11:29   #7
Antiriad
The Sacred Armour Of
Antiriad's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Sussex, UK
Age: 40
Posts: 1,141
I always have this problem too Ian. I always stop it when the window comes up and refresh. Stupid, but it works...
Antiriad is offline  
Old 11 November 2003, 11:38   #8
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 41
Posts: 2,937
w2k + ie6sp1 here, no prob
RCK is offline  
Old 21 November 2003, 20:56   #9
Ian
Global Moderator

Ian's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Derby, UK
Age: 41
Posts: 2,178
Hmm, worse and no Opera isn't the answer, I'd sooner install mIRC again.

This is for RCKs benefit, to see if there really is a problem.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	poop.jpg
Views:	537
Size:	68.8 KB
ID:	6182  
Ian is offline  
Old 22 November 2003, 03:12   #10
mr_0rga5m
Tik Gora :D

mr_0rga5m's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Round yo momma's
Posts: 1,273
Ok .. after seeing this thread again i thought i'd stick me two penneth in.

I just went too the top, clicked CHAT, got same as IAN in 1st post
(mine = ie6 etc...) but if i hit refresh it resizes the screen tonormal.

Seem like the irc client is hardcoded to a certain depth or summat and doenst like BIG clients 1st off.
mr_0rga5m is offline  
Old 22 November 2003, 17:19   #11
Ian
Global Moderator

Ian's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Derby, UK
Age: 41
Posts: 2,178
Refreshing no longer fixes the problem for me, it always looks like the above picture now

However, I just clicked the chat button and didn't resize the window until it had finished loading and it was fine.
Ian is offline  
Old 22 November 2003, 17:38   #12
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 19,265
Ian B right

Same shit happens in Safari 1.0
Akira is offline  
Old 22 November 2003, 19:22   #13
FromWithin
Music lord

FromWithin's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Liverpool, UK
Age: 45
Posts: 619
It's works here in Opera and in IE6 SP1. Does it use Java at all? Have you got the latest Java machine installed?
FromWithin is offline  
Old 25 November 2003, 20:22   #14
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 41
Posts: 2,937
no it don't use java.. (maybe it would work better in java, lol )
anyway the irc web portal is just one alternative option for people behind firewall, at work / school, etc.. and I know there is and will be problem with it

(try the refresh tips, it work well in general)
RCK is offline  
Old 25 November 2003, 20:39   #15
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 41
Posts: 2,937
Exclamation UPDATE

I just updated the CGI:IRC module to 0.5.3 ! (first update in the last 10 months from the author )

this release should fix bugs with mozilla and opera 7 !
RCK is offline  
Old 25 November 2003, 23:07   #16
Antiriad
The Sacred Armour Of
Antiriad's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Sussex, UK
Age: 40
Posts: 1,141
Seems to be fixed now RCK

what sayeth Ianus?
Antiriad is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Solved] Help with setting up thttpd and CGI tygre support.Other 3 21 June 2012 23:37
About CGI:IRC, IRC trolls and EAB accounts (again) eLowar project.IRC 9 22 September 2007 10:44
Suggestion about the IRC user list (low priority problem in narrow window) eLowar project.EAB 7 06 August 2007 20:36
MIRC problem with irc Freakyweakywoo project.IRC 7 20 April 2005 11:14
Question about the CGI IRC Shatterhand project.IRC 4 17 December 2002 20:13

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08196 seconds with 16 queries