English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > abime.net - Hosted Projects > project.ClassicWB

 
 
Thread Tools
Old 29 July 2009, 16:31   #1
jamski
Registered User
jamski's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: pembs uk
Posts: 25
cd32 emulation on real amiga with classic wb

Hi I've installed classicwb full on an Amiga 1200

and its all working great now just need connect and set up my squirrel cd rom, I know I can install it via the my files drawer, though was just wondering if to use amicdrom or my power cd squirrel scsi interface 1.1 (dated 1995 mind may be newer on aminet) as the scsi interface seems to come with cd32 emulation, Does amicdrom come with this?

I know i can get a load of whload cd32 but i do have a few old cd32 disk which be nice to run on the real hardware

Thanks again in advance.
jamski is offline  
Old 29 July 2009, 17:43   #2
FOL
PSPUAE DEV

FOL's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Barry / UK
Age: 42
Posts: 5,893
Send a message via MSN to FOL
Quote:
Originally Posted by jamski View Post
Hi I've installed classicwb full on an Amiga 1200

and its all working great now just need connect and set up my squirrel cd rom, I know I can install it via the my files drawer, though was just wondering if to use amicdrom or my power cd squirrel scsi interface 1.1 (dated 1995 mind may be newer on aminet) as the scsi interface seems to come with cd32 emulation, Does amicdrom come with this?

I know i can get a load of whload cd32 but i do have a few old cd32 disk which be nice to run on the real hardware

Thanks again in advance.
Use the CD32 Emulator that comes with squirrel.
Its the 1 I use with my internal DVD-RW in my 1200.
FOL is offline  
Old 13 August 2009, 16:41   #3
DoneYone
Registered User
 
Join Date: Jul 2009
Location: Bergschenhoek / Netherlands
Posts: 35
Hi, is there a way to load cd32 iso's / games from my A1200+HD (2mb+4mb fast)? I would love to run Ultimate Super Skidmarks? The problem is I have no CD drive on it (would a standard IDE PC drive work?). I would just like to play the game from HD.
DoneYone is offline  
Old 13 August 2009, 16:43   #4
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 39
Posts: 7,957
You can just run it from HDD.

All the versions of Ultimate Super Skidmarks area available on my site here:

http://kg.whdownload.com/kgwhd/files.php
killergorilla is offline  
Old 13 August 2009, 21:42   #5
FOL
PSPUAE DEV

FOL's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Barry / UK
Age: 42
Posts: 5,893
Send a message via MSN to FOL
Quote:
Originally Posted by DoneYone View Post
Hi, is there a way to load cd32 iso's / games from my A1200+HD (2mb+4mb fast)? I would love to run Ultimate Super Skidmarks? The problem is I have no CD drive on it (would a standard IDE PC drive work?). I would just like to play the game from HD.
You can run CD32 iso's using SimCD32 (From CD32 Devkit). Bit filddly, but works.
FOL is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CD32 emulation with real CD-ROM phoenixkonsole support.FS-UAE 1 29 January 2013 21:02
Classic WB for Real Amiga.... get so far then stuck. asm1 project.ClassicWB 15 28 February 2009 14:48
amikit on a real classic amiga rigardie_gr Amiga scene 10 28 January 2007 20:03
cd32 emulation on real a1200 ? kas1e New to Emulation or Amiga scene 10 22 October 2005 12:03
CD32 Emulation on Real Amiga and WinUAE Magix support.Apps 6 21 August 2001 12:06

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 14:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07800 seconds with 15 queries