English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 19 November 2010, 01:47   #1
FoXCoRe
 
Posts: n/a
Using an A600 keyboard on an A1200 ?

HI all.
Is it possible to use an Amiga 600 keyboard on a 1200 motherboard ?
 
Old 19 November 2010, 05:43   #2
rkauer
I hate potatos and shirts
rkauer's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Sao Leopoldo / Brazil
Age: 53
Posts: 3,482
Send a message via MSN to rkauer Send a message via Yahoo to rkauer
No.

They are different.
rkauer is offline  
Old 21 November 2010, 07:52   #3
LTAC
Registered User
 
Join Date: Dec 2009
Location: France
Posts: 128
Quote:
Originally Posted by FoXCoRe View Post
HI all.
Is it possible to use an Amiga 600 keyboard on a 1200 motherboard ?
La nappe du clavier A1200 est un tout petit peu plus grande que celle de l'A600.
A1200 keyboard connector on the MB is a bit more larger than the A600.
LTAC is offline  
Old 21 November 2010, 14:25   #4
pandy71
Registered User
 
Join Date: Jun 2010
Location: PL
Posts: 1,690
Quote:
Originally Posted by FoXCoRe View Post
HI all.
Is it possible to use an Amiga 600 keyboard on a 1200 motherboard ?
Yes, but not directly. (rip off KB MCU form A1200 PCB, create own KB MCU for A600 matrix (or rip this MCU from A600 PCB), connect this instead original KB MCU OR faster - translate by additional MCU KB matrix from A600 to A1200)
pandy71 is offline  
Old 22 November 2010, 05:50   #5
rkauer
I hate potatos and shirts
rkauer's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Sao Leopoldo / Brazil
Age: 53
Posts: 3,482
Send a message via MSN to rkauer Send a message via Yahoo to rkauer
In fact, only a few pins/traces are different, and the A600 keyboard lacks the numeric pad, so you can do it.

Check the thread about installing a 1200 motherboard inside an A600 case and you'll see this can be done.
rkauer is offline  
Old 22 November 2010, 11:38   #6
Merlin
AmiBay MegaMod
Merlin's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Manchester, UK
Age: 57
Posts: 1,163
Jimbob005 is the man to ask about this, as the A1200 in an A600 case is his project.
Merlin is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WTB- A600 Keyboard Membrane Or Full Keyboard! hansel75 MarketPlace 1 02 November 2012 07:51
A600 keyboard macce2 MarketPlace 4 20 May 2007 18:25
A600 keyboard macce2 Swapshop 0 18 May 2007 00:04
a600 keyboard Mozzy MarketPlace 3 26 September 2003 15:03
Looking for an A600 Keyboard oldpx MarketPlace 6 17 August 2002 10:56

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06291 seconds with 13 queries