English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Misc > MarketPlace

 
 
Thread Tools
Old 13 July 2010, 10:54   #1
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 40
Posts: 6,372
Send a message via MSN to fitzsteve
Wanted - 3.1 Roms for A4000

Hi,

Want to run OS3.9 on my A4000 so going to need some 3.1 Roms, are they rare for the A4k? They seem to be much more expensive, best I can find is Amigakit at £27.99 more than double the price of A1200 roms

Does anyone have a used set they can sell me for <£20?

Or should I just get the Amigakit ones, they seem to be reduced from almost 40 squids...

Vesalia have them for €39.90

Hmmm
fitzsteve is offline  
Old 13 July 2010, 13:01   #2
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 40
Posts: 6,372
Send a message via MSN to fitzsteve
Looks like I've found a set within budget

Steve.
fitzsteve is offline  
Old 13 July 2010, 16:18   #3
alexh
Thalion Webshrine
alexh's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Oxford
Posts: 12,233
I'd recommend you make your own. (Or have them made for you) That way you can get KS3.9

You can get a pair of programmed 27C400 EPROM's from Ebay for under £20 delivered.
alexh is offline  
Old 13 July 2010, 16:29   #4
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 40
Posts: 6,372
Send a message via MSN to fitzsteve
Thanks for the tip Alexh, this is something I will probably explore in the future however I paid for a set of 3.1 roms earlier, they'll get me up and running with OS3.9.

By the way, did you see the post I made about the CPU spacers for you?

Steve.
fitzsteve is offline  
Old 13 July 2010, 17:34   #5
alexh
Thalion Webshrine
alexh's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Oxford
Posts: 12,233
I did but I'm unable to find any here at work of those dimensions :/
alexh is offline  
Old 13 July 2010, 17:38   #6
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 40
Posts: 6,372
Send a message via MSN to fitzsteve
Quote:
Originally Posted by alexh View Post
I did but I'm unable to find any here at work of those dimensions :/
Well I guess I have two 'spare' that you could borrow, I was going to keep them with the 030 in case I have to use it in another machine some day but if it helps get you up and running I can pop them in a jiffy for you

Steve.
fitzsteve is offline  
Old 13 July 2010, 17:40   #7
alexh
Thalion Webshrine
alexh's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Oxford
Posts: 12,233
They exactly the same?? If they are it would be appreciated. I'll send you some back as soon as I source some.
alexh is offline  
Old 13 July 2010, 17:48   #8
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 40
Posts: 6,372
Send a message via MSN to fitzsteve
Quote:
Originally Posted by alexh View Post
They exactly the same?? If they are it would be appreciated. I'll send you some back as soon as I source some.
Yes they are identicle, got your PM will post tomorrow.

Steve.

Edit:

By the way Alexh, let us know how you get on with your Apollo 4040, its an awesome card IMHO =)

Last edited by fitzsteve; 13 July 2010 at 18:00.
fitzsteve is offline  
Old 13 July 2010, 19:54   #9
Reynolds
Alien Breeder
Reynolds's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Szigetszentmiklos / Hungary
Age: 42
Posts: 552
I've chosen the easier solution. I've asked a batch of samples from a company way back when I started to build up my high-end classic Amigas. I have dozens as I've ordered them after a drawing. Did the same thing with the screws for my A500 and A2000
Companies which provides fasteners are having these sometimes. Not so difficult to find. If you're interested, I'll dig out more info.
Reynolds is offline  
Old 14 July 2010, 01:29   #10
alexh
Thalion Webshrine
alexh's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Oxford
Posts: 12,233
Sure as I need some others for a Cyberstorm MKIII (but I think these are different but I could be wrong)
alexh is offline  
Old 14 July 2010, 15:56   #11
Dagger
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Location: Dagenham / England
Posts: 181
There are some being sold on Amibay http://amibay.com/showthread.php?t=6821
Dagger is offline  
Old 14 July 2010, 16:01   #12
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 40
Posts: 6,372
Send a message via MSN to fitzsteve
Quote:
Originally Posted by Dagger View Post
There are some being sold on Amibay http://amibay.com/showthread.php?t=6821

Thanks Dagger, I've found some now - but thanks for thinking of me
fitzsteve is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WANTED- KS3.1 ROMs thefunkygibbon MarketPlace 14 19 January 2009 23:52
Wanted pinouts of 3000T roms and 3000 roms Vars191 support.Hardware 1 20 November 2008 11:38
A3000/A4000 kickstart roms billy support.WinUAE 11 28 May 2007 16:34
A4000 3.1 Roms manicx support.Hardware 3 14 February 2003 16:02
A1200 3.1 roms on A4000? dmrvf support.Hardware 1 15 January 2003 17:54

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 14:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08275 seconds with 15 queries