English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > abime.net - Hosted Projects > project.ClassicWB

 
 
Thread Tools
Old 21 May 2008, 21:49   #1
Macca
Zone Friend
Macca's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Gloucester
Posts: 578
Files not found. ClassicWB ADV / WB 3.1

Hi,

Just installing this on WinUAE I get the option to upgrade to WB 3.1 which I say yes to then I get files not found.

Still seems to install okay but just thought you should know if you don't already.



M.
Macca is offline  
Old 22 May 2008, 14:29   #2
TheCorfiot
Amibay Senior Staff
TheCorfiot's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Cardiff / Wales
Posts: 1,302
Wierd,

Macca is that by mounting the HDF file and supplying ADF images for the floppies,

I didn't get any errors, Are your WB3.1 images complete or corrupted???


If files are missing you may run into trouble further down the line,

Regards
TheCorfiot is offline  
Old 22 May 2008, 14:37   #3
Macca
Zone Friend
Macca's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Gloucester
Posts: 578
They seemed okay mate but I guess I should re-check them!



M.
Macca is offline  
Old 24 May 2008, 16:18   #4
Bloodwych
Moderator

Bloodwych's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: I'm behind you!
Posts: 3,763
Some Workbench 3.1 adfs on the net are incomplete.

If there are missing files, they are not the original unchanged set.
Bloodwych is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mysterious double boot ClassicWB ADV SP Rishca project.ClassicWB 11 11 July 2011 18:25
classicwb adv lambrettadave project.ClassicWB 7 27 October 2010 17:13
ClassicWB ADV/ADVSP on PAL TV vimfuego project.ClassicWB 6 08 January 2010 20:28
ClassicWB ADV Dopus & AWeb errors r0jaws project.ClassicWB 7 03 August 2008 22:05
ClassicWB issues ADV pack... Macca project.ClassicWB 10 26 December 2004 22:27

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 19:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06208 seconds with 13 queries